ΑρχικήinetMicrosoft: Προσθέτει μια σελίδα αντιμετώπισης προβλημάτων USB4 στα Windows 11

Microsoft: Προσθέτει μια σελίδα αντιμετώπισης προβλημάτων USB4 στα Windows 11

Η Microsoft παρουσιάζει ένα σημαντικά αναβαθμισμένο build προεπισκόπησης των Windows 11, με μια ολοκαίνουργια σελίδα ρυθμίσεων USB4 και τη δυνατότητα εμφάνισης δευτερολέπτων στο ρολόι του δίσκου συστήματος.

Δείτε επίσης: Microsoft: Έρχεται το DALL-E AI image generator σε Bing και Edge
Microsoft

Ξεκινώντας με το Windows 11 Insider Preview Build 23419, αρχίζουμε να αναβαθμίζουμε τα Dev Channel flighting 23000 series builds για να σας προσφέρουμε μια βελτιωμένη εμπειρία.

Προσθέτουμε μια σελίδα ρυθμίσεων διανομέων USB4 και συσκευών για χρήστες στις Ρυθμίσεις > Bluetooth και συσκευές > USB > Διανομείς και συσκευές USB4“, δήλωσαν οι Amanda Langowski και Brandon LeBlanc της Microsoft.

Το USB4 επιτρέπει νέα σενάρια παραγωγικότητας για σύνδεση, περιφερειακά υψηλής απόδοσης, οθόνες και φόρτιση.

Σε συστήματα με δυνατότητα USB4, η νέα σελίδα Ρυθμίσεις των Windows USB4 θα επιτρέπει στους χρήστες να:

  • Δουν τους συνδεδεμένους διανομείς USB4 και τις συσκευές.
  • Δουν χαρακτηριστικά και δυνατότητες που σχετίζονται με τον τομέα USB4.
  • Αντιγράψουν τις λεπτομέρειες στο πρόχειρο για να τις μοιραστούν με την υποστήριξη πελατών ή τους διαχειριστές συστήματος για αντιμετώπιση προβλημάτων.

Δείτε ακόμα: Το Microsoft Teams επιλύει ένα από τα πιο ενοχλητικά ζητήματά του

Εάν το σύστημά σας δεν προσφέρει υποστήριξη USB4 με τη Διαχείριση συνδέσεων USB4 της Microsoft, τότε η σελίδα ρυθμίσεων USB4 θα παραμείνει απούσα από την εφαρμογή Ρυθμίσεις των Windows. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε αυτή την υπηρεσία, αναζητήστε μια καταχώρηση “USB4 Host Router” στη Διαχείριση Συσκευών.

Windows 11

Με τη νέα σελίδα ρυθμίσεων USB4, οι χρήστες μπορούν να διαγνώσουν γρήγορα προβλήματα και να κατανοήσουν πλήρως τις δυνατότητες των συνδεδεμένων συσκευών τους. Αυτό το ισχυρό εργαλείο διευκολύνει την εκκίνηση και τη λειτουργία όλων των συσκευών USB4!

Η σελίδα ρυθμίσεων USB4 παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες USB4 του συστήματος και τα συνδεδεμένα περιφερειακά σε ένα σύστημα με δυνατότητα USB4“, είπαν οι Amanda Langowski και Brandon LeBlanc της Microsoft.

Αυτές οι πληροφορίες έχουν σκοπό να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων σε περίπτωση που οι χρήστες χρειάζονται υποστήριξη από τον κατασκευαστή της συσκευής τους (OEM) ή τον διαχειριστή του συστήματος.

Στις 8 Μαρτίου, ο ανιχνευτής των Windows Albacore ανακάλυψε αυτό το χαρακτηριστικό όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Canary build στους Windows Insiders.

Δείτε επίσης: 2022: Zero-day ευπάθειες σε προϊόντα Microsoft, Google και Apple χρησιμοποιήθηκαν για πολλές επιθέσεις

Εκείνη τη στιγμή, η εταιρεία υποστήριξε ότι η ίδια κατασκευή θα ενίσχυε την προστασία LSA για να ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας και να αποτρέψει την κλοπή διαπιστευτηρίων.

Τα Windows 11 έχουν φέρει επανάσταση στον κόσμο της τεχνολογίας, με τα συνεχώς προστιθέμενα χαρακτηριστικά τους και το φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας τους. Και η Microsoft δείχνει ότι δεν επαναπαύεται και προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει νέα χρήσιμα εργαλεία στους χρήστες της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS