ΑρχικήinetMicrosoft Outlook: Είναι πλέον δωρεάν για Mac χωρίς να απαιτείται συνδρομή

Microsoft Outlook: Είναι πλέον δωρεάν για Mac χωρίς να απαιτείται συνδρομή

Η Microsoft προσφέρει τώρα το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερολογίου Outlook για Mac χωρίς κόστος, εξαλείφοντας την ανάγκη αγοράς άδειας χρήσης του Office ή συνδρομής στο Microsoft 365.

Δείτε επίσης: Πώς να προγραμματίσετε events στο Outlook στο web

Microsoft Outlook

Το Microsoft Outlook είναι ένα ισχυρό εργαλείο διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολογίου και επαφών που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει πολλές λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, να διαχειρίζονται επαφές, να προγραμματίζουν συναντήσεις και πολλά άλλα.

Το Outlook για Mac προσφέρει ολοκληρωμένη υποστήριξη για πολλούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft 365, Outlook.com (Hotmail και MSN), Gmail, Yahoo Mail, iCloud, IMAP και POP. Όλα αυτά διατίθενται στη σελίδα του Mac App Store.

Επιπλέον, έχει επανασχεδιαστεί ώστε να είναι σε αρμονία με το περιβάλλον εργασίας χρήστη του macOS και να αξιοποιεί πλήρως τα ενεργειακά αποδοτικά τσιπ της Apple που βασίζονται στο Arm.

Ο Jeremy Perdue, PM του Outlook, δήλωσε με ενθουσιασμό ότι το νέο Outlook σχεδιάστηκε ειδικά για το Apple Silicon και παρέχει ομαλή απόδοση με υψηλότερες ταχύτητες συγχρονισμού από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Η καινοτόμος λειτουργία Handoff σας επιτρέπει να εναλλάσσεστε μεταξύ των συσκευών iOS και Mac απρόσκοπτα, ώστε η ροή εργασίας σας να συνεχίζεται απρόσκοπτα. Δεν θα χρειάζεται πλέον να διακόπτετε αυτό στο οποίο εργάζεστε.

Δείτε ακόμα: Google: Εξετάζει προβλήματα συγχρονισμού του Gmail IMAP που επηρεάζουν το Outlook
Mac

Το Outlook για Mac σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις υπενθυμίσεις σας με την άνετη ενσωμάτωσή του στο Κέντρο ειδοποιήσεων του macOS και το αποκλειστικό widget του που θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε όλα όσα προβλέπονται για την ημέρα. Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το Handoff, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στις συσκευές iOS και macOS με το ίδιο Apple ID.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Microsoft παρουσίασε το ανανεωμένο Outlook για Mac, παρέχοντας στους Insiders στο Fast ring εκσυγχρονισμένες εμπειρίες Mail, Αναζήτηση και Ημερολόγιο, καθώς και βελτιωμένες επιδόσεις.

Το καλοκαίρι του 2020, η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Outlook για Mac στους δοκιμαστές του Insider Slow, η οποία περιείχε ένα διακόπτη “New Outlook” στην επάνω δεξιά γωνία. Αυτό τους επέτρεψε να βιώσουν από πρώτο χέρι τα οφέλη αυτής της καινοτόμου ενημέρωσης.

Τελικά, τον Φεβρουάριο του 2022, δύο χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, το Outlook για Mac έγινε η εμπειρία για όλους τους χρήστες – τόσο τους νέους όσο και τους υπάρχοντες. Σήμερα, η Perdue μοιράστηκε τα συναρπαστικά νέα ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερες λειτουργίες και δυνατότητες που έρχονται στην εμπειρία του Outlook Mac!

Δείτε επίσης: Microsoft Outlook: Σταμάτησε να φιλτράρει τα ανεπιθύμητα emails!

Ανακατασκευάζουμε πλήρως το Outlook για Mac με στόχο να το καταστήσουμε ταχύτερο, πιο αξιόπιστο και προσβάσιμο σε όλους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS