ΑρχικήinetApple: Έτοιμη για κυκλοφορία νέων iMac; Τι προσφέρουν;

Apple: Έτοιμη για κυκλοφορία νέων iMac; Τι προσφέρουν;

Το ανανεωμένο iMac all-in-one της Apple φαίνεται να έχει επανασχεδιασμένα εσωτερικά εξαρτήματα.

Apple iMac

Η Apple είναι σχεδόν έτοιμη να κυκλοφορήσει ένα νέο iMac 24 ιντσών ήδη από το δεύτερο εξάμηνο του χρόνου. Σύμφωνα με φήμες, η Apple βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ανάπτυξης των δυο νέων iMac, καθώς έχουν ξεκινήσει να τα τεστάρουν. Παρολά αυτά, η μαζική παραγωγή δεν θα ξεκινήσει για τους επόμενους 3 μήνες, όμως τα καλά νέα είναι πως θα κυκλοφορήσουν με πολλές νέες βελτιώσεις.

Δείτε επίσης: Η νέα σειρά iMac Pro της Apple πιο ισχυρή από ποτέ!

Πιο συγκεκριμένα, το iMac 2023 θα συμπεριλαμβάνει το νέο M3 σύστημα σε chip της Apple. Ο Gurnman αναφέρει πως το chipset αυτό θα προσφέρει σημαντική βελτίωση στην απόδοση και αυξήσεις στην ισχύ δεδομένου πως θα λάβει τα προνόμια του TMSC επεξεργαστή. Άλλες αλλαγές θα μπορούσαν να αφορούν τα εσωτερικά εξαρτήματα του iMac, μερικά από τα οποία φέρεται να έχουν επανασχεδιαστεί από την Apple. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει μια «διαφορετική» διαδικασία κατασκευής για την σύνδεση της βάσης του iMac. Με βάση αυτό, το all-in-one θα εξακολουθεί να διαθέτει οθόνη 24 ιντσών και να έχει τα ίδια χαρούμενα χρώματα όπως του προκάτοχου του 2021.

Πρόταση: Η Αpple φαίνεται να βελτιώνει την παραγωγική γραμμή των νέων iMac

Μαζί με ένα νέο iMac, η εταιρεία είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τη πολυφημισμένη παραλλαγή 15 ιντσών του MacBook Air, καθώς και μια ανανέωση του μοντέλου 13 ιντσών και το πρώτο του Apple Silicon Mac Pro. Λιγότερο ξεκάθαρο είναι αν τα νέα MacBook Airs θα κυκλοφορούν με chip M3. Οι φήμες θέλουν ότι «τουλάχιστον» το μοντέλο 13 ιντσών θα μπορούσε να διαθέτει το τελευταίο τσιπ της Apple, δεδομένου ότι η εταιρεία προσφέρει ήδη μια έκδοση M2 του ultraportable.

Διαβάστε επίσης: Νέο iMac: Ένα πανέμορφο, ισχυρό και ιδανικό PC για το γραφείο

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS