ΑρχικήReviewsΝέο iMac: Ένα πανέμορφο, ισχυρό και ιδανικό PC για το γραφείο

Νέο iMac: Ένα πανέμορφο, ισχυρό και ιδανικό PC για το γραφείο

Το νέο iMac, με τιμή 1.258,99 $ στο amazon.com ή 1,299,99 $ στο bestbuy.com, φέρνει έναν πλήρως ανανεωμένο σχεδιασμό, στον μακροχρόνιο επιτραπέζιο υπολογιστή της Apple, με μια πιο λεπτή εμφάνιση, διαφορετικές επιλογές χρωμάτων και τον ίδιο εκπληκτικό επεξεργαστή Apple M1 που μας εντυπωσίασε στα MacBooks το περασμένο έτος. Ας δούμε τι φέρνει το αυτό PC.

Δείτε επίσης: iMac, iPad Pro & Apple TV 4K θα βρίσκονται στα Apple Stores την Παρασκευή

Το νέο iMac είναι ιδανικό για όποιον θέλει έναν ισχυρό επιτραπέζιο υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, για να κάνει τόσο απαιτητικές εργασίες όσο και πιο απλές και καθημερινές. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για όσους βρίσκονται ήδη στο οικοσύστημα της Apple, καθώς θα λειτουργεί απρόσκοπτα με το iPhone, το iPad ή το Apple Watch.

Πρόκειται για το πιο συμπαγές και ισχυρό iMac της Apple, με λεπτό σχεδιασμό που έρχεται σε επτά διαφορετικά χρώματα και ταιριάζει στους περισσότερους χώρους εργασίας. Θα προσφέρει πραγματικά εξαιρετική απόδοση με το τσιπ Apple M1.

Το νέο iMac 24 ιντσών, έχει μικρότερη οθόνη και λιγότερες επιλογές συνδεσιμότητας από το iMac 27 ιντσών του περασμένου έτους, αλλά έχει πιο συμπαγή και μοντέρνο σχεδιασμό και γρηγορότερο επεξεργαστή.

Με πάχος μόλις 11,5 χιλιοστά και ύψος 18 ίντσες, το νέο iMac είναι περίπου 50% μικρότερο από το iMac 21,5 ιντσών προηγούμενης γενιάς. Ως αποτέλεσμα, είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί στο γραφείο στο χώρο εργασίας ή και στο σπίτι και αφήνει άφθονο χώρο για το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Ζυγίζει λιγότερο από 4.5 κιλά και είναι εύκολο να μεταφερθεί.

Το 24-ιντσών iMac έρχεται σε επτά αποχρώσεις: ροζ, πορτοκαλί, κίτρινο, μπλε, μοβ, πράσινο και ασημί.

Δείτε ακόμα: Η Apple διορθώνει το γκριζαρισμένο toggle του App Tracking Transparency

Το πιο πρόσφατο iMac χρησιμοποιεί ένα χρωματιστό καλώδιο MagSafe για τροφοδοσία, το οποίο συνδέεται μαγνητικά στο πίσω μέρος του PC.

Όπως συμβαίνει με τα τελευταία MacBooks, ο λεπτός σχεδιασμός του νέου iMac έχει ως αποτέλεσμα λιγότερες θύρες. Το PC έρχεται με δύο μόνο θύρες Thunderbolt USB 4 και διαθέτει δύο επιπλέον θύρες USB 3.0 στο μοντέλο των 1.499 $.

Οι νέες επιλογές χρωμάτων του iMac επεκτείνονται και στα αξεσουάρ, όπως το Magic Keyboard, το Magic Mouse και το προαιρετικό Magic Trackpad. Αυτά τα περιφερειακά είναι σε μεγάλο βαθμό τα ίδια με τις προηγούμενες εκδόσεις, έχουν όμως μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση: Μπορείτε τώρα να επιλέξετε ένα Magic Keyboard με έναν αισθητήρα Touch ID. Αυτό επιτρέπει σύνδεση στο iMac χρησιμοποιώντας μόνο μια γρήγορη σάρωση του δακτύλου, το οποίο εξοικονομεί μερικά δευτερόλεπτα κάθε φορά που γίνεται εκκίνηση.

Ο πολύχρωμος σχεδιασμός του iMac διαθέτει μια εξίσου εντυπωσιακή οθόνη 24 ιντσών, 4,5 χιλιοστών, που προσφέρει υπέροχα χρώματα και φωτεινότητα που ζωντανεύουν όλους τους τύπους πολυμέσων. Το ανοιχτό γκρι περίγραμμα που περιβάλλει την οθόνη του iMac είναι πιο λεπτό και λιγότερο έντονο από το παχύ μαύρο περίγραμμα στο μοντέλο των 27 ιντσών του περασμένου έτους.

Η Apple λέει επίσης ότι η νέα κάμερα του iMac είναι η «καλύτερη κάμερα σε Mac». Με ένα 1080p shooter που είναι πιο ευκρινές από ό, τι θα βρείτε στα τελευταία MacBooks, κάνει τα πάντα να φαίνονται φωτεινά και σε μεγάλο βαθμό ζωντανά, ακόμη και σε λιγότερο καλές συνθήκες φωτισμού.

Δείτε επίσης: Apple: Το 2020 απέρριψε 1 εκατομμύριο κακόβουλα apps για το App Store!

Ακόμα, το νέο iMac είναι το πρώτο που διαθέτει τον επεξεργαστή M1 της Apple, ο οποίος επιτρέπει στη συσκευή να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση για τον απίστευτα λεπτό σχεδιασμό της.

Το macOS που χρησιμοποιεί η συσκευή ίσως δεν έχει ακόμα τις επιδόσεις που προσδοκούν οι χρήστες, καθώς ορισμένες λειτουργίες πολλαπλών εργασιών λειτουργούν καλύτερα στα Windows και δεν προσφέρει τόσο ευρεία υποστήριξη παιχνιδιών, αλλά η απρόσκοπτη συμβατότητά του με άλλα προϊόντα της Apple το καθιστά ευχάριστο να το χρησιμοποιήσετε εάν έχετε ήδη iPhone, iPad ή Apple Watch.

Οι εκδόσεις του νέου iMac είναι οι εξής:

  • Apple iMac 1.258,99 $ amazon.com ή 1,233 $ expercom.com: 256 GB αποθήκευσης, 8 GB RAM, δύο θύρες, 7-core GPU, Magic Keyboard. Διατίθεται σε μπλε, πράσινο, κόκκινο και ασημί.
  • Apple iMac 1.499 $ amazon.com ή 1.423 $ expercom.com: 256 GB αποθήκευσης, 8 GB RAM, τέσσερις θύρες, 8-core GPU, Ethernet, Magic Keyboard με Touch ID. Διατίθεται και στα επτά χρώματα.
  • Apple iMac 1.699 $ amazon.com και bhphotovideo.com: Χώρος αποθήκευσης 512 GB, μνήμη RAM 8 GB, τέσσερις θύρες, Ethernet, Magic Keyboard με Touch ID. Διατίθεται και στα επτά χρώματα.

Με μια μεγάλη και ζωντανή οθόνη, την καλύτερη κάμερα web Mac μέχρι τώρα και μια κομψή σχεδίαση που μπορεί να χωρέσει από γραφείο μέχρι και πάγκους κουζίνας, το νέο iMac 24 ιντσών είναι το καλύτερο PC της Apple που μπορείτε να αγοράσετε για εργασία από το σπίτι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS