ΑρχικήinetiMac, iPad Pro & Apple TV 4K θα βρίσκονται στα Apple Stores...

iMac, iPad Pro & Apple TV 4K θα βρίσκονται στα Apple Stores την Παρασκευή

Η Apple δημοσίευσε ένα νέο δελτίο τύπου σήμερα επιβεβαιώνοντας ότι τα νέα iMac, iPad Pro και Apple TV 4K θα κυκλοφορήσουν στα Apple Stores την Παρασκευή.

iMac iPad Pro Apple TV

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Parler επέστρεψε στο App Store της Apple

Η Apple επιβεβαιώνει επίσης ότι, ενώ μόνο τα επιλεγμένα χρώματα του iMac θα είναι διαθέσιμα για αγορά στα Apple Stores, και τα επτά θα είναι “on display”.

Η Apple τον περασμένο μήνα αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι μόνο επιλεγμένα χρώματα M1 iMac θα ήταν διαθέσιμα για αγορά στα Apple Stores, αφήνοντας ορισμένους να αναρωτηθούν αν αυτό θα σήμαινε ότι θα εμφανίζονταν μόνο ορισμένα χρώματα. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ενώ μόνο τα μοντέλα iMac σε πράσινο, ροζ, μπλε και ασημί θα είναι διαθέσιμα για αγορά στα Apple Stores, και τα επτά χρώματα θα είναι “on display” στα «περισσότερα Apple Stores».

Δείτε επίσης: Ο πίνακας ελέγχου απορρήτου του Android 12 μάλλον είναι η απάντηση της Google στο απόρρητο της Apple

Εκτός από το ότι το ίδιο το iMac διατίθεται σε επτά χρώματα, όλα τα αξεσουάρ iMac της Apple θα ταιριάζουν επίσης με τα χρώματα. Αυτό σημαίνει ότι το Magic Keyboard, το Magic Mouse και το Magic Trackpad που περιλαμβάνονται θα ταιριάζουν με το χρώμα του iMac.

Η Apple αναφέρει ότι τα νέα iMac, iPad Pro και Apple TV 4K θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα την Παρασκευή 21 Μαΐου. Είναι την ίδια ημέρα που οι πρώτες παραγγελίες θα φτάσουν και στους πελάτες.

Δείτε επίσης: Η Apple θα κυκλοφορήσει ένα Apple Watch Pride Edition

Από τις 21 Μαΐου, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν το νέο iMac, το iPad Pro και την επόμενη γενιά Apple TV 4K στα Apple Stores και σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές σε όλο τον κόσμο.

Οι πελάτες που έχουν ήδη παραγγείλει τα νέα προϊόντα τους θα αρχίσουν να λαμβάνουν τις παραγγελίες τους την Παρασκευή. Με περισσότερο από το 99 τοις εκατό των παγκόσμιων Apple Stores να ανοίγουν από την Παρασκευή, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πλήρη σειρά νέων προϊόντων με τη βοήθεια ενός ειδικού της Apple.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS