ΑρχικήinetΗ OnePlus σχεδιάζει να φέρει τις Android τηλεοράσεις της στην Ευρώπη

Η OnePlus σχεδιάζει να φέρει τις Android τηλεοράσεις της στην Ευρώπη

Οι τηλεοράσεις της OnePlus πωλούνται στην Ινδία εδώ και μερικά χρόνια. Το θέμα είναι ότι οι τηλεοράσεις της εταιρείας είναι αποκλειστικά για την Ινδία, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα. Η εταιρεία φαίνεται πως φέρνει τις τηλεοράσεις της OnePlus έρχονται στην Ευρώπη.

OnePlus τηλεοράσεις

Δείτε επίσης: Το OnePlus Watch αποκτά δύο δυνατότητες που θα έπρεπε να έχει από την αρχή

Ο CEO της OnePlus, Pete Lau, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία σχεδιάζει να προσφέρει τις τηλεοράσεις της στην Ευρώπη. Το επιβεβαίωσε σε ορισμένα μέλη των μέσων ενημέρωσης, καθώς το μήνυμα μεταδόθηκε από το WinFuture.

Η OnePlus σχεδιάζει να πουλήσει και τις Android τηλεοράσεις της στην Ευρώπη

Ωστόσο, ο κ. Lau δεν είπε πότε θα συμβεί αυτό. Είπε ότι η εταιρεία εργάζεται πάνω στο θέμα και ανέφερε συγκεκριμένα την Ευρώπη, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πότε θα συμβεί.

Η ευρωπαϊκή αγορά είναι γεμάτη από Android τηλεοράσεις, ενώ οι Chromecast είναι επίσης γνωστές. Αν όμως η OnePlus καταφέρει να προσφέρει ελκυστικές τιμές για τις τηλεοράσεις της, μπορεί να καταλήξουν να είναι κάπως δημοφιλείς.

Δείτε επίσης: Η OnePlus επιβεβαιώνει ότι το OnePlus 9 θα συνοδεύεται από φορτιστή

Οι τελευταίες προσθήκες στην σειρά με τις τηλεοράσεις της εταιρείας έφτασαν στα μέσα του 2020. Τότε, η OnePlus πρόσθεσε τρεις νέες τηλεοράσεις. Αυτές θα μπορούσαν να είναι οι τηλεοράσεις που η εταιρεία θα φέρει στην Ευρώπη.

Όλα θα εξαρτηθούν από το πότε θα φτάσουν. Η OnePlus θα μπορούσε να σχεδιάσει να κυκλοφορήσει μερικά νέα μοντέλα στο εγγύς μέλλον, και να τα προσφέρει τόσο στην Ινδία όσο και στην Ευρώπη, ή ίσως μόνο στην Ευρώπη. Ωστόσο, αμφιβάλλουμε ότι η εταιρεία θα κάνει ειδικές κυκλοφορίες μόνο για την Ευρώπη.

Δείτε επίσης: Η OnePlus μετονομάζει το Fnatic Mode σε Pro Gaming Mode

Οι τηλεοράσεις της εταιρείας έχουν πολλά να προσφέρουν, ενώ οι τιμές τους δεν είναι υψηλές

Οι τηλεοράσεις OnePlus έχουν πολλά να προσφέρουν. Διαθέτουν υψηλή τεχνολογία και ποιότητα για την τιμή τους, κάτι που οι χρήστες εκτιμούν. Η εταιρεία επεκτείνεται τελευταία και σε άλλους τύπους τεχνολογικών τομέων.

Η OnePlus ανακοίνωσε το πρώτο της smartwatch φέτος. Το ρολόι δεν έλαβε καλές κριτικές, αλλά φαίνεται ότι οι πωλήσεις πάνε πολύ καλά. Η επιχείρηση του smartphone αναπτύχθηκε επίσης αρκετά και τα πράγματα φαίνονται καλά για την εταιρεία. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η OnePlus σχεδιάζει να προωθήσει ορισμένα από τα προϊόντα της σε νέες αγορές.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS