ΑρχικήUpdatesΗ OnePlus μετονομάζει το Fnatic Mode σε Pro Gaming Mode

Η OnePlus μετονομάζει το Fnatic Mode σε Pro Gaming Mode

Η OnePlus συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον επαγγελματικό οργανισμό eSports Fnatic στη σειρά OnePlus 7 το 2019. Η συνεργασία οδήγησε σε ένα νέο gaming mode για τηλέφωνα OnePlus, που ονομάζεται Fnatic Mode. Μετά την κυκλοφορία της σειράς ΟnePlus 7, η νέα λειτουργία κυκλοφόρησε σταδιακά σε πολλά παλαιότερα τηλέφωνα ΟnePlus και έκτοτε παρέμεινε ένα κρίσιμο μέρος του OxygenOS. Αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

Η OnePlus ξεκίνησε πρόσφατα να κυκλοφορεί το OxygenOS 11 Open Beta 3 με βάση το Android 11 για τη σειρά ΟnePlus 7. Σύμφωνα με το changelog, η ενημέρωση περιελάμβανε μόνο δύο βελτιστοποιήσεις και διορθώσεις σφαλμάτων. Ωστόσο, όπως επεσήμανε πρόσφατα ο χρήστης Reddit u/T1Az, το update φέρνει και μια αλλαγή στο Fnatic mode. Το gaming mode μετονομάστηκε σε “Pro gaming Mode” στην τελευταία έκδοση Open Beta.

OnePlus

Δεδομένου ότι η εταιρεία δεν είχε κάνει επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με αυτήν την αλλαγή, το XDA Developers έψαξε μέσα στο release για να επιβεβαιώσει την αλλαγή. Εντόπισε αρκετά νέα strings “Pro gaming Mode” στην εφαρμογή OnePlus Games. Στη συνέχεια επικοινώνησε με την OnePlus για ένα σχόλιο σχετικά με την κατάσταση της συνεργασίας της με τη Fnatic και έλαβε την ακόλουθη δήλωση:

“Η συνεργασία της ΟnePlus με τη Fnatic έχει λήξει. Οι χρήστες των συσκευών ΟnePlus που έχουν απολαύσει το Fnatic mode θα συνεχίσουν να λαμβάνουν τις ίδιες δυνατότητες, αλλά με την νέα ονομασία Pro Gaming Mode. Η ενημέρωση των ονομάτων θα αλλάξει σε όλες τις συσκευές ξεκινώντας από τη σειρά 6. Η Fnatic υπήρξε υποστηρικτικός συνεργάτης της OnePlus και προσβλέπουμε στην ευκαιρία να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον.”

Δεδομένου ότι η συνεργασία της OnePlus με τη Fnatic υπήρξε ανέκαθεν συνεργασία branding/marketing, δεν θα δείτε λειτουργικές αλλαγές στη νέα λειτουργία Pro Gaming. Όλες οι δυνατότητες του θα παραμείνουν άθικτες, αλλά πιθανότατα δεν θα έχει τις ταπετσαρίες με θέμα το Fnatic.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS