ΑρχικήUpdatesΤο OnePlus Watch αποκτά δύο δυνατότητες που θα έπρεπε να έχει από...

Το OnePlus Watch αποκτά δύο δυνατότητες που θα έπρεπε να έχει από την αρχή

Η OnePlus τον Μάρτιο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της σειράς OnePlus 9 μας παρουσίασε το OnePlus Watch. Στο review μας για το smartwatch, διαπιστώσαμε ότι διαθέτει εξαιρετικό σχεδιασμό, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και γρήγορη απόδοση. Ωστόσο, δεν είχε μερικά βασικά χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα σε smartwatches που κοστίζουν σχεδόν το μισό. Αυτό το γεγονός έκανε την πρώτη προσπάθεια της OnePlus σε ένα smartwatch λίγο απογοητευτική, αλλά η εταιρεία υποσχέθηκε να αντιμετωπίσει αυτές τις αδυναμίες μέσω των software updates. Το OnePlus έχει πλέον ξεκινήσει να κυκλοφορεί μία τέτοια ενημέρωση για το smartwatch και φέρνει δύο δυνατότητες που θα έπρεπε να ήταν διαθέσιμες από την αρχή.

OnePlus Watch

Δείτε επίσης: Η OnePlus κυκλοφορεί το OxygenOS 11.2.3.3 για τη σειρά OnePlus 9

Η ενημέρωση του OnePlus Watch (έκδοση B.48) άρχισε να κυκλοφορεί σε μερικούς χρήστες νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα (μέσω PhoneArena). Σύμφωνα με το changelog που αναφέρεται στη δημοσίευση ανακοίνωσης στα φόρουμ της κοινότητας OnePlus, η ενημέρωση περιλαμβάνει υποστήριξη Always-on Display, λειτουργία remote control κάμερας, νέα λειτουργία προπόνησης Marathon και ορισμένες βελτιώσεις.

Δείτε επίσης: Το ρολόι OnePlus μπορεί να εμφανίζεται πάντα στη λειτουργία AOD

Όπως συμβαίνει με όλα τα software updates από την OnePlus, η ενημέρωση OTA για το OnePlus Watch θα φτάσει αρχικά σε ένα μικρό ποσοστό χρηστών. Μόλις η OnePlus επιβεβαιώσει ότι η ενημέρωση δεν έχει κρίσιμα προβλήματα, θα αρχίσει να κυκλοφορεί σε περισσότερους χρήστες.

Το πλήρες changelog για την ενημέρωση του OnePlus Watch B.48 έχει ως εξής:

  • Προσθήκη Always-on Display
  • Λειτουργία remote control κάμερας
  • Προσθέστε προπόνηση Marathon
  • Βελτιώσεις
  • Βελτιστοποίηση λεπτομερειών system UI
  • Διόρθωση γνωστών ζητημάτων και βελτίωση της σταθερότητας του συστήματος

Λάβετε υπόψη ότι η νέα λειτουργία “Always-on Display” θα διατηρεί την οθόνη του OnePlus Watch συνεχώς ενεργοποιημένη. Αυτό θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η OnePlus σημειώνει ότι η χρήση της δυνατότητας θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά περίπου στο μισό.

Δείτε επίσης: Η OnePlus επιβεβαιώνει ότι το OnePlus 9 θα συνοδεύεται από φορτιστή

Εάν έχετε λάβει την ειδοποίηση ενημέρωσης OTA στο OnePlus Watch, βεβαιωθείτε ότι έχετε φορτίσει το ρολόι κατά 40% πριν εγκαταστήσετε την ενημέρωση. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι κρατάτε το ρολόι κοντά στο τηλέφωνό σας για να αποφύγετε τη διακοπή της σύνδεσης Bluetooth κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS