ΑρχικήHow ToΠώς να αντιγράψετε τα URL όλων των ανοιχτών καρτελών στον Firefox

Πώς να αντιγράψετε τα URL όλων των ανοιχτών καρτελών στον Firefox

Ο Mozilla Firefox δεν έχει μια επίσημη επιλογή αντιγραφής διευθύνσεων ιστού (URL) όλων των ανοιχτών καρτελών στο πρόχειρο σας. Αλλά υπάρχει ένα εύκολο τέχνασμα για να πάρετε μια λίστα διευθύνσεων σε Windows, Mac και Linux. Δείτε πώς.

Firefox

Δείτε επίσης: Mozilla: Δοκιμάζει στον Firefox το χαρακτηριστικό ασφαλείας Site Isolation

Αρχικά, ανοίξτε τον Firefox και επισκεφθείτε τους ιστότοπους των οποίων οι διευθύνσεις θέλετε να αντιγράψετε σε πολλαπλά tabs. Εάν έχετε ήδη περιηγηθεί με ανοιχτές πολλές καρτέλες, είστε ήδη έτοιμοι.

Στο επάνω μέρος του παραθύρου του Firefox, κάντε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε καρτέλα και επιλέξτε “Select All Tabs” από το μενού που εμφανίζεται.

Μόλις επιλεγούν όλες οι καρτέλες, κάντε δεξί κλικ σε μια καρτέλα ξανά και επιλέξτε “Bookmark Tabs”.

Firefox

Στο παράθυρο “New Bookmarks” που ανοίγει, κάντε κλικ στο πεδίο “Name” και πληκτρολογήστε οποιοδήποτε όνομα θέλετε. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού του “Folder” και επιλέξτε “Bookmarks Toolbar”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Add Bookmarks” στο κάτω μέρος.

Δείτε επίσης: Firefox: Πώς να προβάλετε τους αποθηκευμένους αριθμούς πιστωτικών καρτών

Firefox

Ανοίξτε τη λίστα σελιδοδεικτών στον Firefox πατώντας Ctrl+B στα Windows ή Command+B σε Mac. Στη λίστα σελιδοδεικτών στα αριστερά του παραθύρου του Firefox, βρείτε το “Bookmark Toolbar” και κάντε κλικ στο βέλος δίπλα του.

Στον αναπτυγμένο φάκελο Bookmarks Toolbar, κάντε δεξί κλικ στο φάκελο που δημιουργήσατε νωρίτερα και επιλέξτε “Copy”.

Firefox

Ανοίξτε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου (όπως το Notepad στα Windows ή το TextEdit σε Mac), κάντε δεξί κλικ οπουδήποτε σε ένα κενό έγγραφο κειμένου και επιλέξτε “Paste”. Εναλλακτικά, πατήστε Ctrl+V σε Windows ή Command + V σε Mac.

Δείτε επίσης: Πώς να ανοίξετε τα tabs του Firefox στο τέλος της λίστας των καρτελών

Οι διευθύνσεις όλων των ανοιχτών καρτελών σας είναι πλέον διαθέσιμες στο έγγραφό σας. Όταν τελειώσετε, επιστρέψτε στον Firefox, κάντε δεξί κλικ στον προσωρινό φάκελο σελιδοδεικτών που μόλις δημιουργήσατε και επιλέξτε “Delete”.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS