ΑρχικήHow ToΠώς να ανοίξετε τα tabs του Firefox στο τέλος της λίστας των...

Πώς να ανοίξετε τα tabs του Firefox στο τέλος της λίστας των καρτελών

Στο παρελθόν, όταν ανοίγατε μια νέα καρτέλα Mozilla Firefox, άνοιγε πάντα στο τέλος (δεξιά πλευρά) της γραμμής καρτελών. Εάν θέλετε να επαναφέρετε αυτήν τη συμπεριφορά, μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη αλλαγή στη σελίδα διαμόρφωσης προηγμένων προτιμήσεων του Firefox σε Windows, Linux και Mac. Δείτε πώς.

Δείτε επίσης: Η Mozilla απενεργοποιεί την υποστήριξη FTP στον Firefox 88

Αρχικά, ανοίξτε τον Firefox. Στη γραμμή διευθύνσεων οποιουδήποτε παραθύρου, πληκτρολογήστε about:config και πατήστε Enter.

Firefox

Θα δείτε ένα μήνυμα “Proceed with Caution”. Αυτό σας προειδοποιεί ότι εάν αλλάξετε οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις που πρόκειται να δείτε χωρίς να γνωρίζετε τι κάνετε, ενδέχεται να βλάψετε το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αλλά μην ανησυχείτε: Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες μας, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Chrome vs. Firefox: Ποιος web browser είναι καλύτερος;

Κάντε κλικ στην επιλογή “Accept the Risk and Continue”.

Firefox

Στο πλαίσιο αναζήτησης “Search preference name”, πληκτρολογήστε ή αντιγράψτε και επικολλήστε το ακόλουθο κείμενο:

Στα αποτελέσματα που εμφανίζονται παρακάτω, κάντε κλικ στο κουμπί εναλλαγής (που μοιάζει με δύο μισά βέλη που δείχνουν σε αντίθετες κατευθύνσεις) για να αλλάξετε το “true” σε “false”. Για να είμαστε σαφείς, ορίζουμε την τιμή σε “false”.

Δείτε επίσης: Η Mozilla απενεργοποιεί το πλήκτρο backspace του Firefox

Firefox

Μετά από αυτό, κλείστε την καρτέλα “Advanced Preferences” και δοκιμάστε να ανοίξετε μερικές νέες καρτέλες. Θα παρατηρήσετε ότι εάν κάνετε δεξί κλικ σε έναν σύνδεσμο και επιλέξετε “Open in New Tab”, θα ανοίξει στο δεξιό άκρο της γραμμής εργαλείων καρτελών αντί ακριβώς δίπλα στην τρέχουσα καρτέλα. Καλή περιήγηση!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS