ΑρχικήUpdatesΤο Telegram τον επόμενο μήνα θα λανσάρει τις ομαδικές βιντεοκλήσεις

Το Telegram τον επόμενο μήνα θα λανσάρει τις ομαδικές βιντεοκλήσεις

Η πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram τον επόμενο μήνα θα λανσάρει τις ομαδικές βιντεοκλήσεις.

Telegram

Δείτε επίσης: Hackers χρησιμοποιούν το Telegram στα πλαίσια malware εκστρατείας

Ο ιδρυτής Pavel Durov έκανε την ανακοίνωση μέσω ενός μηνύματος (κειμένου) που δημοσιεύτηκε στο επίσημο τηλεοπτικό κανάλι του σήμερα όπου είπε «θα λανσάρουμε την δυνατότητα των ομαδικών βιντεοκλήσεων, το Telegram θα γίνει μια ακόμη πιο ισχυρή πλατφόρμα».

“Κοινή χρήση οθόνης, κρυπτογράφηση, ακύρωση θορύβου, υποστήριξη για desktop και tablet – ό, τι μπορείτε να περιμένετε από ένα σύγχρονο εργαλείο τηλεδιάσκεψης, αλλά με UI στο επίπεδο του Telegram, ταχύτητα και κρυπτογράφηση. Μείνετε συντονισμένοι!” πρόσθεσε, χρησιμοποιώντας τα είδη των φράσεων που θα περίμενε κανείς από έναν κατασκευαστή εταιρικού λογισμικού.

Δείτε επίσης: Χάκερς καταχρώνται Google Forms / Telegram για τη συλλογή phished credentials

Το Telegram συχνά χλευάζει τους αντιπάλους του ότι καθυστερούν να προσθέσουν νέες δυνατότητες στις πλατφόρμες τους, αλλά στις ομαδικές βιντεοκλήσεις ήταν εκείνο που καθυστέρησε, αφού λάνσαρε τη δυνατότητα πραγματοποίησης βιντεοκλήσεων από έναν χρήστη σε έναν άλλον τον περασμένο Αύγουστο – αντί να δώσει προτεραιότητα στην έναρξη ομαδικών βιντεοκλήσεων.

Σε μια ανάρτηση που έγινε τον Απρίλιο του 2020, για να επισημάνει τους 400 εκατομμύρια χρήστες του, είπε ότι το παγκόσμιο lockdown είχε «επισημάνει την ανάγκη για ένα αξιόπιστο εργαλείο επικοινωνίας βίντεο». Ωστόσο, υπογράμμισε και τη σημασία της ασφάλειας στις ομαδικές βιντεοκλήσεις – και ότι αυτό ίσως προκαλούσε μια καθυστέρηση στο λανσάρισμα.

Δείτε επίσης: Telegram: Πώς να ενεργοποιήσετε την επαλήθευση σε 2 βήματα;

Ωστόσο, το πόσο ασφαλής θα είναι η δυνατότητα των ομαδικών βιντεοκλήσεων στο Telegram θα φανεί στο μέλλον.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS