ΑρχικήUpdatesYouTube στο Android: Αποκτά widgets για ταχύτερη αναζήτηση και περιήγηση

YouTube στο Android: Αποκτά widgets για ταχύτερη αναζήτηση και περιήγηση

Συναρπαστικά νέα για τους φαν του YouTube – τώρα μπορείτε να διακοσμήσετε την αρχική σας οθόνη με widgets που συνδέονται άμεσα με τη δημοφιλή υπηρεσία streaming! Αυτά τα δύο ολοκαίνουργια widgets προσφέρουν έναν βολικό και γρήγορο τρόπο περιήγησης και αναζήτησης μέσα στην εφαρμογή. Αποκτήστε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό σας πιο γρήγορα από ποτέ, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε επιπλέον βήματα.

Δείτε επίσης: Πώς να μπλοκάρετε το YouTube στο iPhone του παιδιού σας;

YouTube στο Android: Αποκτά widgets για ταχύτερη αναζήτηση και περιήγηση

Και τα δύο widgets είναι φτιαγμένα με το Material You της Google, μια λύση αυτόματης θεματοποίησης που σας βοηθά να διατηρήσετε την αρχική σας οθόνη οργανωμένη και ελκυστική. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δίνουν επίσης στους χρήστες πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες ή κατηγορίες του YouTube με μερικά απλά κλικ!

Με δύο διαθέσιμα widgets, υπάρχει σίγουρα μια επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα. Το πρώτο widget προσφέρει απευθείας αναζήτηση στο YouTube, το οποίο μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο σε σύγκριση με την αναζήτηση μέσω της γραμμής Google.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το Autoplay στο YouTube

Το δεύτερο widget είναι αναμφίβολα πιο ολοκληρωμένο, καθώς σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στο YouTube χωρίς καθυστέρηση και να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα τμήματα της εφαρμογής που προτιμάτε – όπως τα Subscriptions και η Library σας.

YouTube widgets

Τα YouTube widgets κυκλοφορούν αυτήν τη στιγμή για χρήστες σε όλο τον κόσμο, επομένως εάν διαθέτετε Android 12 ή μεταγενέστερη έκδοση, μπορείτε να ελέγξετε αν τα έχετε με τους παρακάτω τρόπους:

  1. Κρατώντας ένα δάχτυλο στην αρχική οθόνη σας
  2. Είσοδο στο μενού των Widgets
  3. Κάντε scroll προς το κάτω μέρος της λίστας, όπου βρίσκονται τα widgets του YouTube

Σε περίπτωση που δεν έχετε εντοπίσει ακόμη κανένα, ελέγξτε εν συντομία αν υπάρχουν εκκρεμείς ενημερώσεις στο σύστημά σας και στην εφαρμογή YouTube και, στη συνέχεια, δοκιμάστε ξανά.

Δείτε επίσης: YouTube: Επιδιόρθωσε την εφαρμογή στα iOS μετά από crashes

Με τόσο λίγα widgets που είναι διαθέσιμα σήμερα, είναι πάντα ευχάριστο να έχετε περισσότερες επιλογές προσαρμογής. Η Google ακολουθεί πιστά το σχέδιο σχεδιασμού Material You– ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα δούμε πρόσθετα widgets και από άλλες εφαρμογές!

Πηγή πληροφοριών: phonearena.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS