ΑρχικήinetYouTube: Επιδιόρθωσε την εφαρμογή στα iOS μετά από crashes

YouTube: Επιδιόρθωσε την εφαρμογή στα iOS μετά από crashes

Από τις 12:30 μ.μ., το YouTube αντιμετώπιζε προβλήματα με την εφαρμογή σε iOS, όπου το app έκανε crash όταν προσπαθούσε να ανοίξει ένα βίντεο. Ήταν μια δύσκολη μέρα για πολλούς οπαδούς του YouTube σε συσκευές iPhone και iPad. Πολλοί χρήστες είχαν αναφέρει αυτά τα προβλήματα στο DownDetector, με το 75% να δηλώνει ότι είναι η ίδια η εφαρμογή που κάνει crash.

Οι διεθνείς χρήστες σε χώρες όπως ο Καναδάς, η Πολωνία και η Σουηδία είχαν επίσης επηρεαστεί από τo πρόβλημα.

Η διακοπή αυτή προκάλεσε απογοήτευση σε πολλούς ανθρώπους που βασίζονται στην πλατφόρμα βίντεο για ψυχαγωγία, ειδήσεις και εκπαίδευση.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το Autoplay στο YouTube

YouTube: Επιδιόρθωσε την εφαρμογή στα iOS μετά από crashes
YouTube: Επιδιόρθωσε την εφαρμογή στα iOS μετά από crashes

Πολλοί από τους χρήστες της εφαρμογής YouTube είχαν επηρεαστεί από τη διακοπή και δεν μπορούσαν να τη χρησιμοποιήσουν. Ανέφεραν ότι όταν προσπάθησαν να ανοίξουν την εφαρμογή, αυτή κατέρρευσε μέσα σε δευτερόλεπτα μετά τη σύνδεσή τους. Επιπλέον, το εξαναγκαστικό κλείσιμο και η επανεκκίνηση της εφαρμογής ή η επανεκκίνηση της συσκευής τους δεν έλυσαν το πρόβλημα.

Με βάση τα ευρήματα του 9to5Google, φαίνεται ότι τα crashes επηρέαζαν μόνο τους χρήστες iOS. Ανέφεραν επίσης ότι οι πρόσφατες ενημερώσεις της εφαρμογής δεν φαίνεται να συνδέονται με το πρόβλημα και οι συσκευές που τρέχουν με έκδοση 17.46.4 δεν επηρεάστηκαν.

Ενώ το YouTube εξακολουθούσε να είναι προσβάσιμο μέσω του ιστότοπου, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν προβλήματα με την εφαρμογή. Ένα άτομο έγραψε στο DownDetector: “Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή, ο ιστότοπος επίσης δεν ανταποκρίνεται”

Πολλοί χρήστες του iOS ανέφεραν παρόμοια crashes κατά τη χρήση του YouTube Music, για τις οποίες η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη στο Twitter και δήλωσε ότι εργάζεται για τη διόρθωση.

Η διακοπή λειτουργίας διήρκεσε αρκετές ώρες προτού επιλυθεί το πρόβλημα. Εν τέλει, το YouTube ανακοίνωσε ότι έλυσε το πρόβλημα με το crash της εφαρμογής iOS.

Δείτε επίσης: YouTube: Πώς να χρησιμοποιήσετε το picture-in-picture σε Android;

Σε ένα tweet από το λογαριασμό TeamYouTube, το YouTube ανέφερε ότι “πολλοί” άνθρωποι αντιμετώπιζαν crashes στις 2:19PM ET. Πολλοί άνθρωποι ανέφεραν επίσης το πρόβλημα απευθείας στον λογαριασμό. Κάποια στιγμή, το DownDetector ανέφερε ότι υπήρχαν περισσότερες από 7.500 αναφορές προβλημάτων.

Πηγή: gizmodo.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS