ΑρχικήHow ToApple ID setup: Πώς να δημιουργήσετε εύκολα ένα iCloud account

Apple ID setup: Πώς να δημιουργήσετε εύκολα ένα iCloud account

Το Apple ID ή το iCloud account σας είναι η «πόρτα» σας στο οικοσύστημα της Apple. Όταν αγοράζετε ένα προϊόν της Apple, πρέπει να δημιουργήσετε ένα Αpple ID για να πραγματοποιήσετε αγορές από το App Store και να χρησιμοποιήσετε το χώρο αποθήκευσης iCloud. Σας επιτρέπει επίσης να συγχρονίσετε τα πάντα σε όλες τις συσκευές της Apple. Ας υποθέσουμε ότι έχετε δημιουργήσει το Αpple ID σας σε ένα Mac που μόλις αγοράσατε. Όταν συνδέεστε στο ίδιο ID στο iPhone ή στο iPad σας, οι επαφές, τα μηνύματα, οι συνδρομές σας και όλα τα άλλα θα είναι διαθέσιμα και στο iPhone σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δημιουργήσετε ένα iCloud account, και το καλό είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Αpple ID χωρίς Apple συσκευή. Εδώ είναι οι τρεις εύκολοι τρόποι για να φτιάξετε το Αpple ID σας.

Διαβάστε επίσης: Η Apple πρόκειται να κάνει σημαντικές αλλαγές στα Airtags

Πώς να δημιουργήσετε εύκολα ένα νέο Apple ID;

Setup Apple ID σε Mac
Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε setup το iCloud account σας απευθείας από την οθόνη υποδοχής macOS. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να πατήσετε το «Δημιουργία νέου Apple ID» και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στην οθόνη.

Apple ID set up:- iCloud account
Αpple ID setup: Πώς να δημιουργήσετε εύκολα ένα iCloud account

Εάν το παραλείψατε και προχωρήσατε ήδη και εκκινήσατε το Mac σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Αpple ID μέσω του Mac App Store. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε μια ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

  • Ανοίξτε το Mac App Store και πατήστε «Σύνδεση».
Apple ID setup
Αpple ID setup
  • Πατήστε «Δημιουργία Apple ID» και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.
Apple ID setup - iCloud account
Αpple ID set up: Πώς να δημιουργήσετε εύκολα ένα iCloud account
  • Μόλις τελειώσετε, θα δείτε το Αpple ID σας στην κάτω αριστερή πλευρά του App Store.
Apple ID setup - iCloud account
Αpple ID setup: Πώς να δημιουργήσετε εύκολα ένα iCloud account

Setup Apple ID σε iPhone / iPad

Apple ID setup
Αpple ID setup

Υπάρχουν δύο τρόποι για να δημιουργήσετε ένα iCloud account στο iPhone / iPad σας. Ο πρώτος τρόπος είναι να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Σύνδεση στο iPhone σας> Χωρίς Αpple ID> Δημιουργία Apple ID.

Δείτε ακόμη: Apple προς υπαλλήλους: Από Σεπτέμβρη θα επιστρέψετε στα γραφεία για τρεις φορές την εβδομάδα

Apple ID setup
Αpple ID setup

Ο δεύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα Apple ID στο iPhone, είναι να μεταβείτε στο App Store> Tap στο εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά πλευρά> Δημιουργία νέου Αpple ID.

Δημιουργήστε Αpple ID από το site της Apple και χρησιμοποιήστε το software της εταιρείας δωρεάν

Apple ID setup
Αpple ID setup

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα Apple account από το Apple ID website. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο site, πατήστε «Δημιουργία του Αpple ID σας» και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να φτιάξετε τον λογαριασμό σας.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο iCloud website, όπου θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν software της Apple, όπως Σελίδες, Αριθμοί και Keynote online. Θα λάβετε επίσης δωρεάν χώρο αποθήκευσης iCloud 5 GB με ένα basic account. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε Chromebook ή laptop μαζί με iPhone, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο για να διατηρήσετε συγχρονισμένα τα δεδομένα σας.

Αυτή η μέθοδος είναι επίσης χρήσιμη αν σκέφτεστε να μεταβείτε σε Mac και θέλετε να μάθετε πώς είναι η εμπειρία software. Ενώ η online έκδοση δεν είναι τόσο καλή όσο η offline, είναι διαισθητική και θα τη συνηθίσετε μετά από λίγο.

Δημιουργία iCloud account σε Windows
Αναρωτιέστε αν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα iCloud account σε Windows; Η απάντηση είναι «ναι». Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε και να χρησιμοποιήσετε το iCloud σε συσκευές Windows. Ωστόσο, θα λάβετε μόνο iCloud και iTunes για το laptop σας με Windows. Ακόμα κι αν είναι περιορισμένη λειτουργικότητα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Apple Music και το iCloud storage χωρίς Apple συσκευή.

Επίσης, εάν αγοράσετε στο μέλλον iPad ή iPhone, απλώς συνδεθείτε στο iCloud ID σας και τα δεδομένα από τη Windows συσκευή σας θα είναι διαθέσιμα στην Apple συσκευή σας. Για να δημιουργήσετε ένα Αpple ID σε υπολογιστή / laptop Windows, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κατεβάστε την τελευταία έκδοση του iTunes για Windows από το Microsoft Store.
iCloud account
iCloud account
  • Ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στο Λογαριασμός> Σύνδεση.
  • Πατήστε Δημιουργία νέου Apple ID και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.
iCloud account
iCloud account

Πρόταση: “Apple Car” project: Αποχώρηση τρίτου manager μέσα σε 6 μήνες

Μπορεί οποιοσδήποτε να δημιουργήσει ένα νέο Apple ID;
Ναι, οποιοσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει ένα Apple ID με ή χωρίς Apple συσκευή.

Χρειάζομαι πιστωτική κάρτα για να δημιουργήσω ένα Αpple ID;
Θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας κατά την εγγραφή σας στο Apple ID. Μπορείτε όμως να παραλείψετε αυτό το βήμα. Η Apple δεν θα σας χρεώσει, εκτός εάν πραγματοποιήσετε μια αγορά.

Το Apple ID είναι επί πληρωμή;
Το βασικό Apple ID με χώρο αποθήκευσης iCloud 5 GB είναι δωρεάν
. Εάν εξαντληθεί, θα χρειαστεί να πληρώσετε για περισσότερο χώρο αποθήκευσης.

Πώς μπορώ να αναβαθμίσω σε περισσότερο χώρο αποθήκευσης iCloud;
Μπορείτε να αναβαθμίσετε τον αποθηκευτικό χώρο iCloud από το Apple ID account σας από το iPhone σας. Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Αpple ID> iCloud> Διαχείριση χώρου αποθήκευσης> Αλλαγή προγράμματος αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Apple One και να λάβετε πρόσθετες υπηρεσίες όπως τα Apple Music, Arcade, Apple TV και News.

Πηγή πληροφοριών: fossbytes.com

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS