ΑρχικήUpdatesΤο Spotify λανσάρει ένα εντελώς νέο "Home Feed"

Το Spotify λανσάρει ένα εντελώς νέο “Home Feed”

Στην εκδήλωση Stream On την Τετάρτη, το Spotify παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο interface με εικόνες και κλιπ μουσικών βίντεο για να προσφέρει στους χρήστες μια εμπειρία παρόμοια με δημοφιλείς εφαρμογές όπως το TikTok ή το Instagram. Αντί της ίδιας παλιάς λίστας άλμπουμ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, αυτή η καινοτόμος ενημέρωση θα προσφέρει πιο εξατομικευμένες μουσικές προτάσεις με βάση αυτό που σας αρέσει να ακούτε.

Δείτε επίσης: Spotify: Λανσάρει την δυνατότητα Exclude From Your Taste Profile

Το Spotify λανσάρει ένα εντελώς νέο “Home Feed”

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Spotify, Daniel Ek, είπε στο CBS ότι οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν ένα «εντελώς νέο» home feed, προσθέτοντας ότι είναι «επανασχεδιασμένο από την αρχή». Συνέχισε, “θα δείτε το Spotify, νομίζω, να ζωντανεύει. Θα δείτε πολύ περισσότερο διαδραστικό περιεχόμενο.”

Η πλατφόρμα streaming θα διαθέτει εντυπωσιακά εξώφυλλα άλμπουμ στην κορυφή του feed της, με αυτόματη αναπαραγωγή podcast ή μουσικών βίντεο που θα εμφανίζονται ακριβώς από κάτω. Για να μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη εμπειρία βίντεο/podcast, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μια από τις αναρτημένες επιλογές – οδηγώντας σε μια ολόκληρη σελίδα ειδικά προσαρμοσμένη για τη συγκεκριμένη επιλογή!

Δείτε επίσης: Το Spotify δοκιμάζει playlists που θα ξεκλειδώνονται από τους κατόχους NFT

Ένα δελτίο τύπου του Spotify αποκάλεσε το νέο interface «μία από τις μεγαλύτερες εξελίξεις» που έρχεται στην εφαρμογή από την έναρξή της και είναι «χτισμένη για βαθύτερη ανακάλυψη και πιο ουσιαστικές συνδέσεις μεταξύ καλλιτεχνών και θαυμαστών».

Από σήμερα, οι περισσότεροι από 500 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες του Spotify θα έχουν την εμπειρία προεπισκόπησης μουσικής, podcast και ακουστικών βιβλίων, καθώς και εξατομικευμένους AI DJs και προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής με τη νέα ανάπτυξη. Τα ανανεωμένα discovery feeds διευκολύνουν το άμεσο κλικ σε τραγούδια, άλμπουμ ή προφίλ καλλιτεχνών, ενώ το Smart Shuffle δημιουργεί εξατομικευμένες ηχητικές εμπειρίες όπως ποτέ άλλοτε!

Spotify home feed

Αυτές οι ενημερώσεις προορίζονται επίσης για την υποστήριξη καλλιτεχνών και μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται Spotify for Artists θα παρέχει ένα μέρος όπου οι καλλιτέχνες μπορούν να παρουσιαστούν και να προβληθούν σε χρήστες που τους αρέσουν παρόμοια είδη μουσικής.

Δείτε επίσης: Το Spotify σκοτώνει το heart button και το αντικαθιστά με το σύμβολο «plus»

“Σήμερα, υπάρχουν περισσότεροι από 10 εκατομμύρια δημιουργοί στο Spotify, με πάνω από μισό δισεκατομμύριο ακροατές σε 184 χώρες και αγορές”, δήλωσε ο Ek στο δελτίο τύπου. “Σκεφτείτε το τεράστιο δυναμικό που αντιπροσωπεύει για τους δημιουργούς. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο δικό σας δημιουργικό ταξίδι με μουσική, podcast ή ηχητικά βιβλία.”

Πηγή πληροφοριών: gizmodo.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS