ΑρχικήUpdatesΤο Tinder θα επιτρέπει την κοινοποίηση μουσικής από το Spotify!

Το Tinder θα επιτρέπει την κοινοποίηση μουσικής από το Spotify!

Το Tinder ετοιμάζεται να κάνει ακόμα πιο fun την εμπειρία των χρηστών και δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα τους επιτρέπει να μοιράζονται clips με μουσική με τα ταίρια τους, μέσω της ενσωμάτωσης του Spotify στην εφαρμογή.

Tinder

Μέχρι στιγμής, το Tinder προσφέρει στους χρήστες όλο και πιο διασκεδαστικούς τρόπους για την αλληλεπίδρασή τους. Για παράδειγμα, πλέον μπορούν να κοινοποιούν Bitmoji ή GIFs και μπορούν να κάνουν like στα μηνύματα στο chat με το heart icon. Επίσης, σύντομα αναμένεται να υπάρχει η δυνατότητα κοινοποίησης μουσικής! Αυτό θα είναι εφικτό, καθώς η εφαρμογή Spotify θα ενσωματωθεί στο Tinder, όπως έχει ήδη γίνει και με το Instagram. Μέχρι στιγμής, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δοκιμάζεται στο web και στο iOS σε παγκόσμιο επίπεδο.

Να αναφερθεί πως η ενσωμάτωση του Spotify δεν αποτελεί κάποια καινούρια είδηση, καθώς τόσο το Tinder όσο και ο ανταγωνιστής του Bumble έχουν μιλήσει για αυτό από το 2016. Μάλιστα, από την πλευρά τους έχει προταθεί αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν υλοποιήθηκε. Για να αποδειχτεί αυτό, το Tinder έχει το δικό του λογαριασμό στο Spotify και περιέχει πολλές λίστες με τραγούδια που σχετίζονται με την αγάπη και τον ρομαντισμό. Ο λόγος που αναμένεται σε μεγάλο βαθμό η ενσωμάτωση του Spotify είναι επειδή η μουσική παίζει μεγάλο ρόλο στα αισθήματα και την επικοινωνία των ανθρώπων. Οι περισσότεροι χρήστες στα social media λατρεύουν το να συνδέονται μέσω της κοινοποίησης τραγουδιών. Πολλοί κιόλας ξεκινούν συζητήσεις λόγω αυτού. Έτσι λοιπόν το Tinder επιχειρεί να προσθέσει το νέο χαρακτηριστικό, για να δυναμώσει την αλληλεπίδραση των users και την μεταξύ τους άνεση.

Να ενημερώσουμε τα άτομα που είναι νέοι χρήστες στο Tinder, πως το χαρακτηριστικό «Anthem» που θα προστεθεί, θα τους επιτρέψει να επιλέξουν το αγαπημένο τους τραγούδι ή κάποιο που ταιριάζει στην προσωπικότητά τους και θα εμφανίζεται ως μία ξεχωριστή κατηγορία στο profile τους. Όσο λοιπόν η εφαρμογή δεν βρίσκει ταίρια για τους χρήστες βάσει των μουσικών τους προτιμήσεων, οι χρήστες οι ίδιοι θα μπορούν πλέον να το κάνουν.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS