ΑρχικήinetApple: Ανακοίνωσε αναβολή της κυκλοφορίας του νέου AR/VR headset

Apple: Ανακοίνωσε αναβολή της κυκλοφορίας του νέου AR/VR headset

Ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει ότι η Apple έχει πλέον προγραμματίσει να κυκλοφορήσει το AR/VR headset της τον Ιούνιο, σε αντίθεση με τον Απρίλιο που αναμενόταν προηγουμένως, καθυστερώντας το ντεμπούτο κατά δύο μήνες. Η αναμονή για το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών αυξάνεται, όπου περιμένουμε να δούμε κάτι θεαματικό να αποκαλύπτεται.

Δείτε επίσης: Apple: Ετοιμάζει μια πιο οικονομική έκδοση του AR/VR headset;
Apple

Στην αρχή, η Apple είχε σκοπό να παρουσιάσει το AR/VR headset της σε μια εκδήλωση του Απριλίου. Δυστυχώς, δεν μπόρεσαν να τηρήσουν αυτή την προθεσμία και επέλεξαν να την αναβάλουν νωρίτερα αυτό το μήνα. Μετά από εκτεταμένες δοκιμές του προϊόντος, η Apple κατέληξε στο συμπέρασμα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ανεπίλυτα προβλήματα υλικού και λογισμικού.

Η Apple ανέβαλε, για άλλη μια φορά, το χρονοδιάγραμμα της κυκλοφορίας των ακουστικών της που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στα μέσα του 2022. Το 2022, το χρονοδιάγραμμα προσαρμόστηκε για τον Ιανουάριο του 2023 και αργότερα μεταφέρθηκε και πάλι για τον Απρίλιο του ίδιου έτους. Τώρα αναθεωρήθηκε για άλλη μια φορά – αυτή τη φορά για τον Ιούνιο του 2023. Με λίγες άλλες σχετικές κυκλοφορίες συσκευών στον ορίζοντα, είναι αβέβαιο τι θα σήμαινε για την Apple ένα πιθανό ανοιξιάτικο γεγονός. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να μας περιμένει ένα εντυπωσιακό MacBook Air 15 ιντσών και τα αποκαλυπτήρια του τελευταίου Mac Pro με την πιο σύγχρονη τεχνολογία πυριτίου της Apple.

Δείτε ακόμα: Ίσως έρχεται φέτος την άνοιξη το AR/VR headset της Apple

AR/VR headset

Αφού η Apple παρουσιάσει το νέο headset στην εναρκτήρια ομιλία WWDC, θα συνεχίσει να το βελτιώνει πριν κυκλοφορήσει αυτό το πολυαναμενόμενο προϊόν για αγορά. Ο Gurman προειδοποίησε ότι η κυκλοφορία μπορεί να υπόκειται σε περαιτέρω αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα, ωστόσο η Apple είναι αποφασισμένη να το έχει έτοιμο για αγορά μέχρι το τέλος του 2023, λόγω της ανακοίνωσής του ως το πιο ενδιαφέρον προϊόν που προσφέρει φέτος.

Η Apple προσπαθεί ακούραστα να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα σχετικά με τις λειτουργίες ελέγχου με το χέρι και τα μάτια. Οι αναφορές υπονοούν ότι οι χρήστες του ακουστικού θα μπορούν να το ελέγχουν τόσο με κινήσεις των ματιών όσο και με χειρονομίες. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την επιλογή μιας εφαρμογής με μια απλή ματιά και στη συνέχεια την ενεργοποίηση της εφαρμογής με μια χειρονομία.

Δείτε επίσης: Apple: Διόρθωσε zero-day bug που επηρεάζει iPhone, iPad, Mac

Κατά την κυκλοφορία του, το headset εκτιμάται ότι θα κοστίζει περίπου 3.000 δολάρια – ένα κόστος που ίσως αποτρέψει τον κόσμο να το αγοράσει. Η Apple καταβάλλει προσπάθειες για τη δημιουργία μιας νέας συσκευής που θα είναι ακόμη πιο προσιτή από την αρχική.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS