ΑρχικήinetMark Gurman: Το Apple Watch Series 8 έρχεται με βελτιώσεις- Το Series...

Mark Gurman: Το Apple Watch Series 8 έρχεται με βελτιώσεις- Το Series 3 μπορεί να αποσυρθεί!

Μια νέα έκθεση του Bloomberg δείχνει ότι το 2022 θα μπορούσε να είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για το Apple Watch, με πολλές νέες κυκλοφορίες (Series 8) και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, το όλο και πιο ξεπερασμένο Apple Watch Series 3ενδέχεται επιτέλους να αποσυρθεί“, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Δείτε επίσης: Apple: Θα διορθώνει προβλήματα Face ID χωρίς να αντικαθιστά ολόκληρο το iPhone

Apple Watch Series 8

Στην τελευταία έκδοση του Power On newsletter, ο Mark Gurman επαναλαμβάνει την προηγούμενη αναφορά του ότι η Apple πιθανότατα θα παρουσιάσει τρία νέα μοντέλα Apple Watch μέσα στο 2022. Αυτά τα μοντέλα φέρεται να περιλαμβάνουν:

  • Αpple Watch Series 8
  • Ένα ενημερωμένο Αpple Watch SE
  • Ένα Αpple Watch προσανατολισμένο στα extreme sports

Ο Gurman υποστηρίζει ότι πιθανότατα δεν θα υπάρξει “κανένας σημαντικός νέος αισθητήρας υγείας” για το Αpple Watch φέτος, αν και υπάρχει πιθανότητα να προστεθεί τελικά μια λειτουργία μέτρησης θερμοκρασίας σώματος. Από την άλλη, ίσως περιμένουμε περισσότερες αλλαγές και “σημαντικές ενημερώσεις στο activity tracking“. Ο Gurman εκτιμά ότι θα υπάρξουν και βελτιώσεις απόδοσης.

Δείτε επίσης: iOS 15.4 beta 4: Η Apple κυκλοφόρησε νέα beta έκδοση για developers

Επιπλέον, όπως είπαμε και παραπάνω, η νέα έκθεση αναφέρει ότι πιθανότατα το 2022 να είναι η τελευταία χρονιά του Apple Watch Series 3. Για πολλούς, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν αποτελεί πλέον ιδανική επιλογή, παρά την ελκυστική τιμή του.

Apple Watch Series 3
Mark Gurman: Το Apple Watch Series 8 έρχεται με βελτιώσεις- Το Series 3 μπορεί να αποσυρθεί!

Λίγα λόγια για το Αpple Watch

Το Apple Watch είναι η σειρά έξυπνων ρολογιών της Apple Inc. Επιτρέπει την παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης του χρήστη, διαθέτει δυνατότητες προσανατολισμένες στην υγεία και είναι συμβατό με το iOS και άλλα προϊόντα και υπηρεσίες της Apple.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ – Apple: Οι πελάτες σε κάποια καταστήματα δεν χρειάζεται να φορούν μάσκες

Το Apple Watch κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2015 και γρήγορα έγινε η φορητή συσκευή με τις περισσότερες πωλήσεις: 4,2 εκατομμύρια πουλήθηκαν το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού 2015. Εκτιμάται ότι περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούσαν Αpple Watch τον Δεκέμβριο του 2020. Η Apple παρουσιάζει συχνά νέες γενιές Αpple Watch με βελτιωμένα χαρακτηριστικά.

Πηγή: 9to5mac

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS