ΑρχικήinetΟι χρήστες βομβαρδίζονται με tweets του Elon Musk ενώ δεν τον ακολουθούν

Οι χρήστες βομβαρδίζονται με tweets του Elon Musk ενώ δεν τον ακολουθούν

Αφού κατακλύστηκαν από tweets του Elon Musk, οι χρήστες του Twitter βγήκαν στην πλατφόρμα για να διαμαρτυρηθούν – και εκείνος είχε κάτι να πει.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk έχασε τόσα χρήματα που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness

Twitter Blue: Ο Elon Musk ετοιμάζεται να το ξανακυκλοφορήσει

Μετά από έναν καταιγισμό παραπόνων από χρήστες του Twitter, ο Elon Musk υποσχέθηκε να αναλάβει δράση και να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Τις τελευταίες ημέρες, αμέτρητοι χρήστες του Twitter εξέφρασαν τα παράπονά τους για τον βομβαρδισμό από posts του κ. Musk στα feed τους – παρόλο που δεν είχαν επιλέξει να τον ακολουθήσουν.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Το Starship θα μπορούσε να εκτοξευθεί τον Μάρτιο

Οι αναφορές έδειξαν ότι ο καταιγισμός των αναρτήσεων ήταν τόσο μεγάλος, που δεν υπήρχε ούτε μία ανάρτηση σε καμία ροή ειδήσεων που να μην είχε προέλθει από τον CEO του Twitter.

Αρχικά, ο κ. Musk αναγνώρισε το θέμα, δημοσιεύοντας μια εικόνα που διακωμωδούσε την κατάσταση.

Λίγες ώρες αργότερα, δεσμεύτηκε να αναλάβει δράση και να διορθώσει το ζήτημα.

Αφού ο Elon Musk αποκάλυψε ότι σχεδόν όλα τα tweets του δεν γίνονταν αντιληπτά, λόγω προβλημάτων του server του Twitter, ζήτησε από τους μηχανικούς του να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Τώρα, μπορεί κανείς να γίνει μάρτυρας αυξημένων αναρτήσεων από τον ίδιο – παρουσιάζοντας την επιτυχή επίλυση αυτού του προβλήματος!

Αν και ο κ. Musk δεν διευκρίνισε αν οι εργασίες που διεξήγαγε σχετίζονται με τις αναρτήσεις που εμφανίζονται στις ροές των ανθρώπων, φαίνεται ότι τα ζητήματα αυτά άρχισαν μόλις λίγο καιρό μετά τις προσπάθειές του, γεγονός που υποδηλώνει μια πιθανή σύνδεση.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk προσπαθεί να ξαναζωντανέψει οικονομικά το Twitter

Μετά από μια αναφορά που ισχυριζόταν ότι ο κ. Musk ανησυχούσε για το μειωμένο engagement στις αναρτήσεις του, ο CEO του Twitter φέρεται να έφτασε στο σημείο να απολύσει έναν μηχανικό που υπέθεσε ότι αυτό μπορεί να οφείλεται σε μειωμένο ενθουσιασμό ή σε αρνητικές γνώμες γι’ αυτόν.

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS