ΑρχικήUpdatesGalaxy Watch 5: Θα προσφέρει παρακολούθηση της περιόδου σας με βάση τη...

Galaxy Watch 5: Θα προσφέρει παρακολούθηση της περιόδου σας με βάση τη θερμοκρασία

Η Samsung είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αισθητήρας θερμοκρασίας του Galaxy Watch 5 έχει επιτέλους τεθεί σε λειτουργία. Συνεργαζόμενη με την εφαρμογή γονιμότητας Natural Cycles, η Samsung θα φέρει για πρώτη φορά σε ένα smartwatch αλγόριθμο παρακολούθησης της περιόδου που βασίζεται στη θερμοκρασία του σώματος! Αυτή τη στιγμή αυτή η λειτουργία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 32 χώρες από τις περιοχές της Ευρώπης, της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε reset σε ένα Samsung Galaxy Watch;

Galaxy Watch 5

Οι χρήστες του Galaxy Watch 5 θα αποκτήσουν πρόσβαση σε “προηγμένη παρακολούθηση του κύκλου μέσω της λειτουργίας Cycle Tracking”, δήλωσε η Samsung. Είναι παρόμοιο με το Watch Series 8 της Apple ως προς την ικανότητά του να δίνει αναδρομικές εκτιμήσεις ωορρηξίας και να αυξάνει την κατανόηση των κύκλων, σύμφωνα με την εταιρεία που μίλησε με το The Verge.

Δείτε επίσης: Πώς να τραβήξετε screenshot σε ένα Samsung Galaxy Watch;

Το Natural Cycles επιτρέπει στις γυναίκες να παρακολουθούν τη θερμοκρασία και τον εμμηνορροϊκό τους κύκλο από το 2018, παρέχοντας ένα εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας 93% στην πρόληψη ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων. Ο FDA και οι ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές έδωσαν στην εφαρμογή τη σφραγίδα έγκρισής τους για χρήση σε wearables.

Οι μετρήσεις της θερμοκρασίας είναι ζωτικής σημασίας για τα ζευγάρια που επιθυμούν να συλλάβουν ή για εκείνα που θέλουν να προλάβουν την εγκυμοσύνη, λόγω της μικρής αύξησης της βασικής θερμοκρασίας του σώματος που εμφανίζεται συνήθως δύο έως τρεις ημέρες μετά την κορύφωση της γονιμότητας. Χάρη στους εξελιγμένους αισθητήρες της Oura, η Natural Cycles μπόρεσε να παρακάμψει τη λήψη χειροκίνητων μετρήσεων με θερμόμετρο και τώρα με το ισχυρό Galaxy Watch 5, αυτό θα μπορούσε να γίνει και πάλι πραγματικότητα!

Δείτε επίσης: Νέα updates λογισμικού για Galaxy Buds 2 Pro και Galaxy Watch

Η πρωτοποριακή λειτουργία υγείας της Samsung θα είναι σύντομα διαθέσιμη στα Galaxy Watch 5 και Pro σε επιλεγμένες χώρες κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου. Δεν θα χρειαστείτε ούτε ξεχωριστή εφαρμογή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν, αφού οι χρήστες μπορούν να βρουν το πρόγραμμα ενσωματωμένο στην εφαρμογή Health που είναι ήδη προεγκατεστημένη. Αυτές οι 32 αγορές περιλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, την Κορέα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ!

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS