ΑρχικήinetCamera Assistant: Η τελευταία έκδοση φέρνει εκπληκτικές λειτουργίες

Camera Assistant: Η τελευταία έκδοση φέρνει εκπληκτικές λειτουργίες

Η Samsung παρουσίασε την εφαρμογή Camera Assistant για τη σειρά Galaxy S22 με το One UI 5.0, επιτρέποντας στους χρήστες να τραβήξουν πιο εντυπωσιακές εικόνες από ποτέ! Η εταιρεία είναι αποφασισμένη να εξαπλώσει την εφαρμογή Camera Assistant σε περισσότερους χρήστες κινητών τηλεφώνων Galaxy.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Δεν υποστηρίζεται το Seamless Updates

Camera Assistant

Αντλώντας στοιχεία από την αναφορά του SamMobile, η εφαρμογή Camera Assistant θα φτάσει σε μια πιο εκτεταμένη γκάμα συσκευών της Samsung – και φαίνεται να έρχεται με πρόσθετη λειτουργικότητα. Με τη νέα λειτουργία, οι χρήστες θα έχουν τον έλεγχο της ταχύτητας λήψης εικόνων, της ποιότητας όξυνσης και των δυνατοτήτων χρονικής καθυστέρησης.

Η εφαρμογή Camera Assistant του Samsung Galaxy είναι μια σουίτα προηγμένων λειτουργιών φωτογραφικής μηχανής που διευκολύνουν τα τηλέφωνα να πετύχουν επαγγελματικά αποτελέσματα. Από τη γρήγορη και εύκολη ρύθμιση των λήψεων μέχρι τον μεγαλύτερο έλεγχο της έκθεσης και της ισορροπίας λευκού, αυτές οι λειτουργίες προσφέρουν ένα πρωτοφανές επίπεδο ελέγχου των ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής του smartphone σας. Περιλαμβάνουν επίσης χρήσιμα σεμινάρια για διάφορα θέματα, όπως η φωτογράφηση πορτραίτων, η νυχτερινή φωτογράφηση και άλλα.

Με την εφαρμογή Camera Assistant, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν την εξομάλυνση των φωτογραφιών τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους με τρεις διαθέσιμες επιλογές: Απενεργοποίηση, Μέτρια (50%) και Υψηλή (100%). Επιλέξτε ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας! Αντί να περιμένετε να απελευθερωθεί το κουμπί, μπορείτε να αυξήσετε την ταχύτητα πατήματος του κλείστρου ώστε να ενεργοποιείται αμέσως μόλις πατήσετε το κουμπί. Απελευθερώστε τις δημιουργικές σας δυνατότητες με μια σειρά από εικόνες, GIF ή βίντεο, απλά σύροντας ή κρατώντας πατημένο το κουμπί κλείστρου στην οθόνη. Ετοιμαστείτε να απαθανατίσετε απίστευτες αναμνήσεις και να διηγηθείτε συναρπαστικές ιστορίες!

Δείτε ακόμα: Galaxy S23: Αποκτά το Adobe Lightroom για επεξεργασία φωτογραφιών RAW

Χάρη σε τρεις πρόσθετες ρυθμίσεις, η εφαρμογή Camera Assistant έχει γίνει ακόμα πιο ισχυρή στη μείωση της καθυστέρησης κλείστρου. Με την Προτεραιότητα ταχύτητας, θα τραβήξετε μια φωτογραφία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Απενεργοποιώντας την Αυτόματη ρύθμιση υψηλού δυναμικού εύρους (HDR), μπορεί επίσης να ελαχιστοποιηθεί η καθυστέρηση κλείστρου. Εκτός από την Τυπική λειτουργία, έχετε τις επιλογές των ρυθμίσεων Ισορροπημένη και Προτεραιότητα ποιότητας για την ταχύτητα κλείστρου. Η πρώτη επιδιώκει να επιτύχει μια τέλεια αρμονία μεταξύ της ταχύτητας κλείστρου και της ποιότητας της εικόνας. Η Προτεραιότητα ποιότητας δίνει έμφαση στην παραγωγή εικόνων υψηλής ποιότητας, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε μια ταχύτερη ταχύτητα κλείστρου.

λειτουργίες

Η Samsung έχει προσφέρει καινοτόμες επιλογές για τον χρονοδιακόπτη, δίνοντας στους χρήστες περισσότερο έλεγχο. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε πλέον να τραβάτε εικόνες ανά 1 δευτερόλεπτο, 1,5 δευτερόλεπτο, 2 δευτερόλεπτα, 2,5 δευτερόλεπτα και 3 δευτερόλεπτα! Εάν αισθάνεστε το τηλέφωνό σας να θερμαίνεται κατά τη λήψη φωτογραφιών ή την εγγραφή βίντεο, είναι πιθανό να οφείλεται στην εντατική επεξεργασία που απαιτείται για να διασφαλιστεί ότι όλα λειτουργούν ομαλά με την κάμερά σας.

Δείτε επίσης: Galaxy Note 20: Νέα ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου 2023

Η εξαιρετικά υψηλή φωτεινότητα της οθόνης θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στο γιατί το τηλέφωνό σας παράγει υπερβολική θερμότητα. Η εφαρμογή Camera Assistant παρέχει έναν βολικό τρόπο για να διασφαλίσετε τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας – απλά ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη για την εγγραφή βίντεο έτσι ώστε μετά από 1 ή 10 λεπτά, η οθόνη να σβήνει αυτόματα.

Αναρωτιέστε ποια τηλέφωνα θα έχουν πρόσβαση στο Camera Assistant; Η εφαρμογή έρχεται σύντομα σε όλες τις συσκευές Galaxy Note 20 και τα τηλέφωνα της σειράς S από τη σειρά Galaxy S20 μέχρι τα τελευταία μοντέλα Galaxy S23. Η Samsung φέρνει αυτή τη συναρπαστική νέα λειτουργία στο Galaxy Z Flip 3, 4 και σε όλα τα μοντέλα Galaxy Z Fold από το Fold 2 έως το Fold 4.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS