ΑρχικήinetSamsung Galaxy S23: Δεν υποστηρίζεται το Seamless Updates

Samsung Galaxy S23: Δεν υποστηρίζεται το Seamless Updates

Η νέα ναυαρχίδα Samsung Galaxy S23 δεν ήρθε με υποστήριξη της λειτουργίας Seamless Updates των Android όπως περιμέναμε.

Τα Seamless Updates του Android αλλάζουν το παιχνίδι – εγκαθιστούν ενημερώσεις στο παρασκήνιο του τηλεφώνου σας και μπορούν εύκολα να επανέλθουν στην προηγούμενη κατάστασή τους, καθώς η ενημέρωση είναι ξεχωριστή από άλλους δίσκους. Επίσης, δεν χρειάζεται να ανέχεστε μεγάλους χρόνους αναμονής, καθώς μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας ενώ οι ενημερώσεις εκτελούνται στο παρασκήνιο. Όλα γίνονται για να έχουν οι χρήστες το κεφάλι τους ήσυχο όταν πρόκειται για νέες εξελίξεις λογισμικού!

Για άλλη μια φορά, η σειρά Galaxy S23 παρέλειψε να προσφέρει Seamless Updates. Αρχικά αναμενόταν ότι το Android 13 θα έκανε τα Seamless Updates μια αναγκαιότητα στα τηλέφωνα της Samsung, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ισχύει στην πράξη. Ωστόσο, πρόσφατες ειδήσεις υποδηλώνουν ότι με την κυκλοφορία του One UI 6.0 αργότερα μέσα στο έτος η Samsung θα μπορούσε επιτέλους να εισαγάγει τα Seamless Updates στις συσκευές Galaxy – καθιστώντας τες πιο φιλικές προς το χρήστη από ποτέ!

Samsung Galaxy S23: Δεν υποστηρίζεται το Seamless Updates
Samsung Galaxy S23: Δεν υποστηρίζεται το Seamless Updates

Δείτε επίσης: Samsung, Google και Qualcomm φτιάχνουν μια πλατφόρμα mixed reality

Το 9To5Google ανακάλυψε ότι οι εφαρμογές Inware και Treble Info, οι οποίες αξιολογούν τα δεδομένα συστήματος της συσκευής για σκοπούς ενημέρωσης, καθώς και τα Seamless Updates δεν ήταν διαθέσιμα στο Samsung Galaxy S23 Ultra. Παρόλο που η Samsung αποφεύγει τις αδιάλειπτες ενημερώσεις Android εδώ και χρόνια, οι προηγούμενες ναυαρχίδες της σειράς S22 εξακολουθούσαν να στερούνται αυτής της λειτουργίας. Αυτό συμβαίνει επειδή ανησυχούν για την αποθηκευτική ικανότητα – τα Android Seamless Updates καταναλώνουν πολύ χώρο στη μνήμη.

Το 2016 εισήχθησαν τα Seamless Updates ως βέλτιστος τρόπος ενημέρωσης του συστήματός σας. Η παραδοσιακή διαδικασία ενημέρωσης μιας συσκευής (την οποία ακολουθεί η Samsung) σημαίνει ότι κάθε φορά που κατεβάζετε νέες ενημερώσεις, πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του τηλεφώνου και να περιμένετε μέσα από μια εκτεταμένη οθόνη “εγκατάστασης ενημέρωσης” – κάτι που είναι απίστευτα ενοχλητικό για τους χρήστες. Με τα Seamless Updates όμως, όλη αυτή η εμπειρία γίνεται πολύ πιο απλή!

Δείτε επίσης: Οι χρήστες του Samsung Galaxy πρέπει να ενημερώσουν το Galaxy Store αμέσως

Samsung Galaxy S23: Δεν υποστηρίζεται το Seamless Updates
Samsung Galaxy S23: Δεν υποστηρίζεται το Seamless Updates

Ευτυχώς, η Samsung μπορεί εύκολα να επεκτείνει τον βασικό αποθηκευτικό χώρο στα 256GB στα μοντέλα Samsung Galaxy S23. Επιπλέον, ελαχιστοποιώντας το μέγεθος του πακέτου εφαρμογών τους – καθώς αυτή τη στιγμή καταλαμβάνει περισσότερα από 50GB στο Samsung Galaxy S23 Ultra και 30+ GBs για το περσινό μοντέλο – θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τον απαραίτητο χώρο. Φαίνεται ότι η Google δεν τους ασκεί καμία πίεση από αυτή την άποψη, δεδομένου του πόσο φιλική είναι η σχέση τους με τη Samsung διαχρονικά.

Παρόλο που η μη ύπαρξη Seamless Updates μπορεί να θεωρηθεί ως ενόχληση από ορισμένους χρήστες, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η Samsung έχει κάνει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις στo Samsung Galaxy S23, προκειμένου να παρέχει μοναδικές λειτουργίες και εμπειρίες στους πελάτες της.

Πηγή: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS