ΑρχικήinetΤο Google Photos δοκιμάζει ένα νέο κουμπί αναζήτησης εικόνων

Το Google Photos δοκιμάζει ένα νέο κουμπί αναζήτησης εικόνων

Το Google Photos είναι ένα από τα καλύτερα καταναλωτικά προϊόντα της εταιρείας και αυτό φαίνεται. Η πλατφόρμα λαμβάνει τακτικά νέες δυνατότητες και προσφέρει αμέτρητους τρόπους βελτίωσης των φωτογραφιών σας. Αυτό που αλλάζει περισσότερο το παιχνίδι στις Photos είναι πιθανώς η δυνατότητα αναζήτησης με την οποία λανσαρίστηκε, επιτρέποντάς σας να προβάλλετε εικόνες με συγκεκριμένα αντικείμενα, μέρη ή άτομα σε αυτά, όπως ακριβώς θα κάνατε στην αναζήτηση μέσω κειμένου. Η Google επέκτεινε εδώ και καιρό αυτήν τη λειτουργία με την επιλογή αναζήτησης παρόμοιων αποτελεσμάτων στον ιστό με μια συντόμευση του Google Lens στο πρόγραμμα προβολής εικόνων, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία ενδέχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί αυτό το εργαλείο αναζήτησης εικόνων στο Photos.

Δείτε επίσης: Πώς να μετακινήσετε έναν πίνακα στα Google Docs

Google Photos

Ορισμένοι χρήστες του Google Photos ίσως έχουν παρατηρήσει την εξαφάνιση του κουμπιού Google Lens. Το κουμπί έχει αντικατασταθεί από μια νέα, πιο γενική συντόμευση αναζήτησης. Αν χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία σε μια εικόνα με ανθρώπινα πρόσωπα, θα εντοπίσει τα άτομα της φωτογραφίας και θα σας επιτρέψει να κάνετε μια αντίστροφη αναζήτηση εικόνας για τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Δείτε επίσης: Google Play: Κακόβουλες εφαρμογές με 2 εκατομμύρια λήψεις

Το νέο κουμπί είναι ένας εύχρηστος τρόπος για να μεταβείτε στο memory lane με σχετικές φωτογραφίες, αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο. Στην πραγματικότητα, είναι παρόμοιο με την εμπειρία που έχετε όταν σαρώνετε προς τα πάνω ή πατάτε το μενού με τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

Σε αυτό το μενού, μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες εικόνες με τα ίδια άτομα ή πρόσωπα σε αυτές. Αναμφισβήτητα, είναι πιο εύκολο να πατήσετε απλώς το άτομο που θέλετε να αναζητήσετε στην ίδια την εικόνα παρά στο δικό του πεδίο.

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Lens χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πρώτα αναζήτηση για εικόνες. Αν το χρειάζεστε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εμπειρία γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε επίσης να πατήσετε σε άλλα αντικείμενα στην εικόνα για να δείτε αν το Google Lens έχει περισσότερες πληροφορίες ή περιεχόμενο σχετικά με αυτά. Ωστόσο, αυτό καθιστά την πρόσβαση στο Lens μια διαδικασία δύο βημάτων, στην οποία θα πρέπει να προσαρμοστείτε.

Δείτε επίσης: Η Google τερματίζει το Duplex on the Web

Φαίνεται ότι η νέα εμπειρία αναζήτησης είναι μόνο μια περιορισμένη δοκιμή, η οποία επί του παρόντος είναι διαθέσιμη μόνο σε ελάχιστους χρήστες. Η Google ελπίζει ότι η δοκιμή θα θεωρηθεί επιτυχής και θα την εφαρμόσει ευρύτερα, καθώς πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι είναι πιο χρήσιμη από το να υπάρχει απλώς η δυνατότητα χρήσης του Google Lens.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS