ΑρχικήinetFoxconn: Η παραγωγή του iPhone επανέρχεται σύντομα στους κανονικούς της ρυθμούς

Foxconn: Η παραγωγή του iPhone επανέρχεται σύντομα στους κανονικούς της ρυθμούς

Ο μεγαλύτερος προμηθευτής iPhone της Apple, το εργοστάσιο Foxconn, λέει ότι η παραγωγή επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς μετά το lockdown για COVID-19 και τις εξεγέρσεις των εργαζομένων.

Δείτε επίσης: iPhone 15 camera: Ίσως έρθει με τον νέο αισθητήρα της Sony

Foxconn iphone
Foxconn: Η παραγωγή του iPhone επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς

Μετά τα αυστηρά μέτρα καραντίνας της Κίνας για τον COVID-19 και αφού οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο Zhengzhou εξεγέρθηκαν, η Foxconn εξέδωσε δήλωση σχετικά με την παραγωγή της.

Δείτε επίσης: Τα iPhone των σκιέρ καλούν καταλάθος το 911

Σύμφωνα με το Reuters, η επίσημη ανακοίνωση της Foxconn αναφέρει ότι τα έσοδα μειώθηκαν κατά 11,4% σε ετήσια βάση κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου λόγω απροσδιόριστων ζητημάτων. Η εταιρεία δεν δίνει λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα επανέλθει η πλήρης παραγωγική ικανότητα του εργοστασίου.

Η δήλωση αναφέρει ότι, από τώρα, η γενική κατάσταση της πανδημίας είναι υπό έλεγχο, με τον Νοέμβριο να είναι ο μήνας που επηρεάζεται περισσότερο. Σημειώνει επίσης ότι η Foxconn επιστρέφει σταδιακά σε πλήρη παραγωγική ικανότητα.

Μια ανώνυμη πηγή με γνώση της κατάστασης από πρώτο χέρι ανέφερε στο Reuters περισσότερες λεπτομέρειες. “Η παραγωγή επανέρχεται σταδιακά”, ανέφερε, προσθέτοντας ότι μόλις προσληφθούν νέοι εργαζόμενοι, η παραγωγή θα πρέπει να επιστρέψει σε κανονικά επίπεδα κάποια στιγμή μεταξύ τέλους Δεκεμβρίου και αρχών Ιανουαρίου.

Η διαδικασία πρόσληψης, αν όλα πάνε καλά, θα διαρκέσει μόνο τρεις με τέσσερις εβδομάδες, σύμφωνα με την πηγή. Η πηγή συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχουν κάποιες ανησυχίες που έχουν οι εργαζόμενοι σχετικά με τις συνθήκες εργασίας της Foxconn.

Μια δεύτερη πηγή ανέφερε ότι “η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί” και ότι “η τοπική κυβέρνηση βοηθά ενεργά στην επανέναρξη της λειτουργίας“.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε το iPhone σας να μην είναι πλέον αθόρυβο

Στο παρελθόν είχε αναφερθεί ότι το lockdown θα είχε δραματικές επιπτώσεις στα έσοδα της Foxconn. Ωστόσο, η Foxconn έχει δηλώσει ότι αναμένει ότι η ανάπτυξη του τέταρτου τριμήνου της θα ανταποκριθεί στις προβλέψεις της αγοράς.

Πηγή πληροφοριών: appleinsider.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS