ΑρχικήinetTesla: Προσφέρει πλέον προς πώληση οχήματα επίδειξης

Tesla: Προσφέρει πλέον προς πώληση οχήματα επίδειξης

Καθώς η Tesla προσπαθεί να κλείσει το τρίμηνο με εντυπωσιακό τρόπο, επέτρεψε σε διάφορα σημεία πώλησης στη Βόρεια Αμερική να αρχίσουν να προσφέρουν test drives και να πωλούν οχήματα επίδειξης.

Δείτε επίσης: Tesla: Πάγωμα προσλήψεων και περικοπές από το 2023
Tesla

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε δει διάφορες κινήσεις της Tesla, καθώς προσπαθεί να ενισχύσει τις πωλήσεις αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια αυτού του τριμήνου. Για το Δεκέμβριο, η Tesla δίνει μια γενναιόδωρη έκπτωση 3.750 δολαρίων στους αγοραστές των ΗΠΑ που παραλαμβάνουν το όχημά τους.

Για να το γιορτάσει περαιτέρω, η αυτοκινητοβιομηχανία αποφάσισε επίσης να προσφέρει 10.000 δωρεάν μίλια υπερφόρτισης για όσους παραλάβουν ένα νέο τους αυτοκίνητο αυτό το μήνα.

Αυτή την εβδομάδα, η Tesla έκανε μια σημαντική ανακοίνωση: θα παρέχει στους αγοραστές των ηλεκτρικών οχημάτων της μια εντυπωσιακή έκπτωση 7.500 δολαρίων – το ίδιο ποσό με την ομοσπονδιακή πλήρη φορολογική πίστωση. Η προσφορά αυτή ισχύει από τον επόμενο μήνα μόνο για παραδόσεις στις ΗΠΑ!

Όμως, δεν είχε ακόμη αξιολογηθεί η επιτυχία αυτών των κινήσεων. Πρόσφατες αναφορές δείχνουν ότι τα αποθέματα της Tesla μειώνονται ραγδαία στις ΗΠΑ λόγω του επιτυχημένου προγράμματος.

Στην περιοχή Bay Area παρατηρείται έλλειψη οχημάτων Tesla Model 3, ωστόσο υπάρχουν ακόμη κάποια διαθέσιμα Model Y. Στην περιοχή του Λος Άντζελες, μόνο ένα Model 3 είναι καταχωρημένο και λιγότερα από δύο δωδεκάδες οχήματα Model Y είναι διαθέσιμα από την αυτοκινητοβιομηχανία.

Δείτε ακόμα: Ο Elon Musk πουλά μετοχές της Tesla αξίας $ 3,6 δισεκατομμυρίων

οχήματα επίδειξης

Η Tesla συνεχίζει να διαθέτει πληθώρα αυτοκινήτων Model 3 σε όλη τη Νέα Υόρκη και ορισμένα οχήματα Model Y. Στη Φλόριντα, εξακολουθεί να υπάρχει άφθονη συλλογή αποθεμάτων. Ωστόσο, άλλες αγορές αρχίζουν να αντιμετωπίζουν χαμηλά επίπεδα αποθεμάτων λόγω του πρωτοφανούς προγράμματος εκπτώσεων της Tesla. Περισσότερα αυτοκίνητα παράγονται στο Fremont και στο Τέξας για τους Αμερικανούς καταναλωτές, αλλά αυτές οι νέες μονάδες έχουν ήδη εξαντληθεί λόγω της μεγάλης ζήτησης!

Αναμένεται ότι η Tesla θα καταρρίψει τα προηγούμενα ρεκόρ παραδόσεων στις ΗΠΑ, καθώς και παγκοσμίως, με μια αξιοσημείωτη διαφορά. Ένα αξιοσημείωτο κατόρθωμα επιτεύχθηκε το περασμένο τρίμηνο, όταν πωλήθηκαν πάνω από 343.000 οχήματα.

Με αυξημένη παραγωγική ικανότητα και έναν εντυπωσιακό αριθμό οχημάτων σε διαμετακόμιση στο τέλος του τρίτου τριμήνου, η Tesla προβλέπεται να παραδώσει ένα ρεκόρ 400.000+ αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του 2022.

Δείτε επίσης: Η Tesla λανσάρει το Steam στα αυτοκίνητα της

Από την ίδρυσή της το 2003, η Tesla έχει επιτύχει ορισμένα εντυπωσιακά ορόσημα που έχουν προωθήσει σημαντικά την αυτοκινητοβιομηχανία. Ένα από τα βασικά επιτεύγματα ήταν να καταστήσει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα πιο διαδεδομένα, δημιουργώντας οχήματα που είναι ταυτόχρονα κομψά και πρακτικά. Έχει επίσης αποδείξει ότι τα ηλεκτρικά οχήματα μπορούν να είναι εξίσου ισχυρά και πολυτελή με τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS