ΑρχικήinetΗ Tesla παρέδωσε 343.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα το τρίτο τρίμηνο

Η Tesla παρέδωσε 343.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα το τρίτο τρίμηνο

Η Tesla (TSLA) ανακοίνωσε ότι παρέδωσε ένα ρεκόρ 343.000 ηλεκτρικών αυτοκινήτων κατά το τρίτο τρίμηνο του φετινού έτους.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Tesla Cybertruck και ως σκάφος – Θα διασχίζει ποτάμια

Tesla

Η αυτοκινητοβιομηχανία ξεπέρασε επίσης την προηγούμενη παραγωγή της. Καταγράψτε και επιβεβαίωσε μια αλλαγή στην ώθηση παράδοσης στο τέλος του τριμήνου.

Η Tesla δημοσίευσε τους αριθμούς παράδοσης και παραγωγής για το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ξεπέρασε τα ρεκόρ παράδοσης και παραγωγής με σημαντικά περιθώρια κέρδους, με περισσότερα από 343.000 οχήματα που παραδόθηκαν και περισσότερα από 365.000 οχήματα που παρήχθησαν τους τελευταίους 3 μήνες.

Η Tesla επιβεβαίωσε ότι παρήγαγε σχεδόν 346.000 οχήματα Model 3 και Model Y και παρέδωσε περίπου 325.000 από αυτά.

Όσον αφορά τα πιο ακριβά Model S και Model X, η Tesla παρέδωσε 18.672 μονάδες σε μια παραγωγή περίπου 20.000 οχημάτων.

Αυτό σημαίνει ότι η Tesla έχει πάνω από 20.000 νέα οχήματα σε απόθεμα στο τέλος του τριμήνου, που είναι υψηλός αριθμός για την αυτοκινητοβιομηχανία. Ωστόσο, όλα αυτά τα οχήματα έχουν ήδη πωληθεί και είναι υπό μεταφορά.

Δείτε ακόμα: Η Tesla αναμένει «μεγάλο όγκο» παραδόσεων οχημάτων στο τέλος του Q3

ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Η Tesla επιβεβαίωσε ότι δεν μπορούσε να εξασφαλίσει τη μεταφορά σε λογικές τιμές κατά τη διάρκεια της παράδοσης στο τέλος του τριμήνου λόγω περιορισμένου χρόνου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα περισσότερα οχήματα σε διαμετακόμιση:

«Ιστορικά, οι όγκοι των παραδόσεων μας έχουν μειωθεί προς το τέλος κάθε τριμήνου λόγω της τοπικής κατασκευής παρτίδων αυτοκινήτων. Καθώς οι όγκοι παραγωγής μας συνεχίζουν να αυξάνονται, καθίσταται ολοένα και πιο δύσκολο να διασφαλίσουμε την ικανότητα μεταφοράς οχημάτων και με λογικό κόστος κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων αιχμής. Το τρίτο τρίμηνο, αρχίσαμε να μεταβαίνουμε σε ένα πιο ομοιόμορφο τοπικό ρυθμό κατασκευής οχημάτων κάθε εβδομάδα, γεγονός που οδήγησε σε αύξηση των αυτοκινήτων υπό μεταφορά στο τέλος του τριμήνου. Αυτά τα αυτοκίνητα έχουν παραγγελθεί και θα παραδοθούν στους πελάτες κατά την άφιξη στον προορισμό τους.»

Η Tesla έχει προηγουμένως κοινοποιήσει στους υπαλλήλους της ότι θέλει να δώσει προτεραιότητα στο κόστος έναντι των αριθμών παράδοσης κατά τη διάρκεια των ωθήσεων για το τέλος του τριμήνου.

Η αυτοκινητοβιομηχανία κατάφερε ακόμα να πετύχει ένα ρεκόρ παράδοσης – ξεπερνώντας το τελευταίο της κατά περισσότερες από 30.000 μονάδες.

Δείτε επίσης: Τα ηλεκτρικά Semi Truck της Tesla εντοπίστηκαν σε μερικές περιοχές

Ωστόσο, αυτά τα οχήματα υπό διαμετακόμιση οδήγησαν σε αστοχία στις προσδοκίες, καθώς τα περισσότερα από αυτά ήταν μεταξύ 350.000 και 370.000 οχημάτων αυτό το τρίμηνο. Με τα οχήματα υπό μεταφορά, η Tesla θα είχε φτάσει στο υψηλότερο όριο των προσδοκιών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS