ΑρχικήinetΗ Tesla αναμένει «μεγάλο όγκο» παραδόσεων οχημάτων στο τέλος του Q3

Η Tesla αναμένει «μεγάλο όγκο» παραδόσεων οχημάτων στο τέλος του Q3

Η Tesla αναμένει έναν «πολύ μεγάλο όγκο» παραδόσεων οχημάτων στο τέλος του τριμήνου και ζητά από όλους τους υπαλλήλους να βοηθήσουν – ακόμη και εκείνους εκτός του οργανισμού πωλήσεων και παράδοσης.

Δείτε επίσης: Η Tesla επεκτείνει το Full Self-Driving Beta σε 60.000 ακόμη κατόχους

tesla

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ο διευθύνων σύμβουλος Elon Musk είπε ότι η Tesla θα προσπαθήσει να απομακρυνθεί από το μοντέλο της που οδηγεί σε μεγάλες πιέσεις για παραδόσεις στο τέλος κάθε τριμήνου, αλλά δυσκολεύτηκε να το πετύχει.

Δείτε επίσης: Η Tesla ανακαλεί 1 εκατ. αυτοκίνητα λόγω ζητήματος ασφαλείας

Ενώ στο τέλος του τρίτου τριμήνου αναμενόταν να είναι πιο διαχειρίσιμη η ώθηση παράδοσης, έχουμε αρχίσει να λαμβάνουμε ενδείξεις ότι η κατάσταση θα είναι πιεστική.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, αναφέραμε ότι η Tesla έστειλε υπαλλήλους πωλήσεων στην υπηρεσία παράδοσης για να αντιμετωπίσει το delivery push στο τέλος του τριμήνου.

Σήμερα, η Electrek αναφέρει ότι η Tesla αναμένει ένα «υψηλού όγκου» στο τέλος του τριμήνου. Η διοίκηση της Tesla έγραψε σε ένα email στους υπαλλήλους που έλαβε η Electrek:

Θα παραδώσουμε πολύ μεγάλο όγκο οχημάτων σε πελάτες που περιμένουν με ανυπομονησία τις τελευταίες ημέρες του τρίτου τριμήνου. Για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να ευχαριστήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες, η ομάδα παράδοσης ζητά πρόσθετη υποστήριξη με βασικές εργασίες παράδοσης-εκτέλεσης.

Στο email, η Tesla ζητά από όλους τους υπαλλήλους, ακόμη και εκείνους που δεν εργάζονται στο τμήμα πωλήσεων και παράδοσης, να βοηθήσουν στις εργασίες παράδοσης οχημάτων στους πελάτες στο τέλος του τριμήνου.

Αυτές οι εργασίες μπορεί να περιλαμβάνουν μετακίνηση οχημάτων, πλύσιμο και προετοιμασία οχημάτων, παράδοση οχημάτων απευθείας στους πελάτες και απάντηση σε ερωτήσεις πελατών την ημέρα παράδοσης.

Στο παρελθόν, η Tesla είχε φέρει μηχανικούς, διευθυντές, ακόμη και στελέχη να έρθουν σε κέντρα παράδοσης για να βοηθήσουν με αυτές τις εργασίες κατά τη διάρκεια των delivery pushes στο τέλος του τριμήνου.

Σχεδόν όλοι οι αναλυτές προβλέπουν ότι κατά το τρίτο τρίμηνο η Tesla πρόκειται να παραδώσει έναν αριθμό ρεκόρ οχημάτων . Οι περισσότερες εκτιμήσεις παράδοσης τοποθετούν τις παραδόσεις της Tesla το τρίτο τρίμηνο μεταξύ 350.000 και 370.000 μονάδων.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS