ΑρχικήUpdatesΗ Tesla λανσάρει το Steam στα αυτοκίνητα της

Η Tesla λανσάρει το Steam στα αυτοκίνητα της

Η Tesla έφερε την εμπειρία του gaming σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Model S και Model X που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, δίνοντας στους χρήστες πρόσβαση σε χιλιάδες παιχνίδια Steam.

Δείτε επίσης: Η beta «Full Self-Driving» της Tesla είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους στις ΗΠΑ

Η Tesla αφιερώνει το χρόνο και τους πόρους της για να συνδυάσει τα βιντεοπαιχνίδια με το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου της εδώ και μερικά χρόνια. Αλλά νωρίτερα μέσα στην χρονιά, εξέπληξε το κοινό όταν δήλωσε την πρόθεσή της να ενσωματώσει το Steam της Valve -μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει συνδέσεις με καταστήματα παιχνιδιών καθώς και υπηρεσίες διανομής- στα αυτοκίνητά της!

Δείτε επίσης: Η Tesla μειώνει τις τιμές φόρτισης των Supercharger

Το Steam προσφέρει μια τεράστια βιβλιοθήκη βιντεοπαιχνιδιών και η ενσωμάτωσή της στα ηλεκτρικά οχήματα της Tesla θα είχε ως αποτέλεσμα τη μαζική αύξηση των παιχνιδιών που μπορούν να παιχτούν μέσα στα οχήματα της Tesla.

Τον περασμένο μήνα, ο διευθύνων σύμβουλος Elon Musk υποσχέθηκε ότι η Tesla θα ξεκινήσει μια επίδειξη της ενσωμάτωσης του Steam μέχρι τον Αύγουστο. Αν και αυτό δεν συνέβη ακόμη, επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του να ενώσει τη βιβλιοθήκη βιντεοπαιχνιδιών με τα οχήματα Tesla.

Για να γιορτάσει την περίοδο των γιορτών, η Tesla παρουσιάζει σήμερα το Steam Beta στους κατόχους των Model S και X!

Ωστόσο, όσοι έχουν αποκτήσει ένα ανανεωμένο Model S ή Model X τα τελευταία δύο χρόνια θα μπορούν να απολαύσουν μια αποκλειστική ενσωμάτωση με το Steam.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το steam είναι μια απίστευτα χρήσιμη υπηρεσία για τους παίκτες σε όλο τον κόσμο που θέλουν εύκολη πρόσβαση σε χιλιάδες σπουδαίους τίτλους σε προσιτές τιμές με ελάχιστη ταλαιπωρία. Δεν προσφέρει μόνο ευκολία, αλλά και μεγάλες εκπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και ολοκληρωμένη υποστήριξη όταν τα πράγματα πάνε στραβά – καθιστώντας την μία από τις καλύτερες πλατφόρμες ψηφιακής διανομής που υπάρχουν σήμερα!

Δείτε επίσης: Tesla Model 3: Eντοπίστηκε καμουφλαρισμένο πρωτότυπο

Αυτό συμβαίνει επειδή τα δύο κορυφαία οχήματα της Tesla είναι εξοπλισμένα με έναν πιο ισχυρό υπολογιστή ψυχαγωγίας σχεδιασμένο για βιντεοπαιχνίδια.

Με τα αποκαλυπτήρια των νέων Model S και Model X, η Tesla ανακοίνωσε τον νέο υπολογιστή gaming:

Το Tesla Arcade έχει επεξεργαστική ισχύ έως και 10 Teraflops! Επιπλέον, μπορείτε να παίζετε από οποιαδήποτε θέση ασύρματα με συμβατά χειριστήρια. Ετοιμαστείτε για ένα νέο επίπεδο οδηγικής ψυχαγωγίας – χάρη στην επαναστατική τεχνολογία της Tesla!

Πρόσφατα, ο γνωστός chip leaker Patrick Schur αποκάλυψε ένα διάγραμμα του νέου υπολογιστή παιχνιδιών της Tesla που λειτουργεί με την υπερσύγχρονη GPU AMD Navi 23.

Το σύστημα είναι πλήρως ενσωματωμένο, συνδεόμενο απευθείας με δύο διαδραστικές οθόνες αφής μέσα στα Tesla Model S και X για μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού, ατελείωτες επιλογές ψυχαγωγίας και ακόμη περισσότερες λειτουργίες.

Tesla steam

Ο Musk αποκάλυψε ότι ο νέος υπολογιστής έχει αυξημένη χωρητικότητα αποθήκευσης, επιτρέποντας στους παίκτες να διαχειρίζονται με ευκολία τις βιβλιοθήκες τους στο Steam. Αυτή η καινοτομία είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα για τους απανταχού gamers.

Ο ιστότοπος Videocardz πραγματοποίησε μια σύγκριση μεταξύ της νεότερης γενιάς κονσόλας και των προδιαγραφών της, η οποία αποδεικνύει ότι είναι ισάξια με άλλες κονσόλες όσον αφορά την ισχύ.

Tesla steam

Πρόσφατα, η Tesla έθεσε τις βάσεις για δύο ομάδες μηχανικών λογισμικού που ασχολούνται με την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών: μία με έδρα το Σιάτλ και μία νεότερη, εκκολαπτόμενη ομάδα στο Όστιν.

Με το λανσάρισμα της αυτόνομης οδήγησης, η αυτοκινητοβιομηχανία προβλέπει ότι η ψυχαγωγία – όπως τα βιντεοπαιχνίδια – θα γίνει πιο αναπόσπαστο μέρος των οχημάτων.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS