ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαTesla Model 3: Eντοπίστηκε καμουφλαρισμένο πρωτότυπο

Tesla Model 3: Eντοπίστηκε καμουφλαρισμένο πρωτότυπο

Ένα νέο καμουφλαρισμένο πρωτότυπο Tesla Model 3, εντοπίστηκε στην Καλιφόρνια, αυξάνοντας τις φήμες για την ανανέωση που έρχεται το επόμενο έτος.

Δείτε επίσης: Hackers μπορούν να κλέψουν εύκολα οχήματα Tesla Model 3 και Model Y

Tesla Model 3

Την περασμένη εβδομάδα, οι οπαδοί της Tesla χάρηκαν όταν διαδόθηκαν φήμες ότι η εταιρεία σχεδίαζε μια ανανέωση του Model 3 για το 2023.

Σύμφωνα με πηγές, το έργο έχει την κωδική ονομασία “Highland

Εδώ και λίγο καιρό, η Tesla διαθέτει το Model Y με τεχνολογία μεγάλης χύτευσης που χρησιμοποιεί πολλά εξαρτήματα, για να αντικαταστήσει πολλά μικρότερα εξαρτήματα στο ηλεκτρικό SUV της.

Με αυτή την τεχνολογία αιχμής, η Tesla κατάφερε να βελτιώσει την αποδοτικότητα της παραγωγής του Model Y σε αντίθεση με το Model 3. Ο Elon Musk, διευθύνων σύμβουλος της Tesla, δήλωσε ότι η εταιρεία θα φέρει τελικά την ίδια τεχνολογία και στο Mοdel 3. Ωστόσο, δεν έδωσε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Tesla είναι ότι αν αναβαθμίσει το Model 3, θα εμποδίσει τους στόχους παραγωγής για το Model Y – κάτι που δεν μπορεί να αντέξεί οικονομικά, ενώ προσπαθεί να αυξήσει την παραγωγικότητα. Η παραγωγή των οχημάτων Mοdel Y έχει πλέον αρχίσει να ξεπερνά αυτή του Mοdel 3, γεγονός που δίνει στην Tesla μια καλή ευκαιρία να αναβαθμίσει το παλαιότερο μοντέλο της χρησιμοποιώντας νέα τεχνολογία.

Δείτε ακόμα: Μεταχειρισμένο Tesla Model 3: Τόσο δημοφιλές που κοστίζει παραπάνω από ένα καινούριο αυτοκίνητο

Πρόσφατα, ένα νέο πρωτότυπο Model 3 εθεάθη στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια.

Οι πινακίδες του κατασκευαστή στο Model 3, σε συνδυασμό με το έντονο καμουφλάζ στο μπροστινό και πίσω μέρος, υποδηλώνουν ότι η Tesla δοκιμάζει μια ανανεωμένη έκδοση του ηλεκτρικού της σεντάν.

πρωτότυπο

Αν και οι φωτογραφίες είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτές λόγω του καμουφλάζ του οχήματος, μπορούμε να πούμε ότι ακόμη και οι προβολείς είναι αρκετά καλυμμένοι.

Κάποιοι σχολιαστές στο Twitter παρατήρησαν κάτι που θα μπορούσε να είναι μια κάμερα στη γωνία του δεξιού μπροστινού προβολέα.

Δεν υπάρχει ακόμη επιβεβαίωση, αλλά φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει μια κάμερα τοποθετημένη γύρω από αυτό το σημείο. Αυτό θα ήταν λογικό, δεδομένου ότι η τρέχουσα σουίτα αισθητήρων αυτο οδήγησης της Tesla έχει ένα τυφλό σημείο γύρω από τον προφυλακτήρα.

Δείτε επίσης: Tesla: Mετάβαση στο “Tesla Vision”- Τέλος το ραντάρ σε Model 3 και Y

Αν και η Tesla ανέκαθεν δήλωνε ότι το υλικό Autopilot και της Πλήρους Αυτοκίνησης θα συνεχίσει να βελτιώνεται, όσοι αγόρασαν αυτοκίνητα με την προϋπόθεση ότι η αυτοκίνηση θα ενεργοποιηθεί μέσω μελλοντικών ενημερώσεων λογισμικού ανησυχούν τώρα ότι η Tesla μπορεί να χρειαστεί εντελώς νέους αισθητήρες για να τηρήσει την αρχική της υπόσχεση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS