ΑρχικήUpdatesΤο security update Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε στα Galaxy Tab S7 και S6 Lite

Το security update Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε στα Galaxy Tab S7 και S6 Lite

Τις τελευταίες ημέρες, η Samsung παρείχε την πιο πρόσφατη έκδοση SMR (Security Maintenance Release) σε πληθώρα συσκευών Galaxy. Η ενημερωμένη έκδοση είναι πλέον διαθέσιμη για τη σειρά Galaxy Tab S7, το Galaxy Tab S6 Lite και τα μοντέλα Xcover 6 Pro και Xcover 5 σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ η πλήρης κυκλοφορία εκτιμάται ότι είναι προ των πυλών!

Δείτε επίσης: Τα νεότερα Apple Watches έχουν βελτιωμένη διάρκεια ζωής μπαταρίας

Galaxy Tab S7

Όλοι οι χρήστες του Galaxy Tab S7 θα έχουν τώρα πρόσβαση στο SMR Δεκεμβρίου. Η έκδοση Wi-Fi αυτής της ενημέρωσης είναι διαθέσιμη στη Νότια Κορέα με το firmware T870XXU2DVL3, ενώ το μοντέλο LTE έχει κυκλοφορήσει με τις εκδόσεις firmware T875XXU2DVL3 (Ευρώπη) και T875NKOU2FVL3 (Νότια Κορέα). Για όσους ζουν εκτός αυτών των χωρών, μη φοβάστε! Η Samsung θα πρέπει να κυκλοφορήσει έναν παρόμοιο αριθμό build αρκετά σύντομα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε κι εσείς όσα προσφέρει.

Δείτε επίσης: Twitter: Τιμές μετοχών και crypto απευθείας στα search results

Σε επιλεγμένες αγορές, το Galaxy Tab S7+ LTE λαμβάνει τώρα μια ολοκληρωμένη ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας. Το νέο firmware για όσους βρίσκονται στην πατρίδα της Samsung φέρει την έκδοση T975NKOU2FVL1. Επιπλέον, οι χρήστες με το μοντέλο 5G μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτή την ενημέρωση SMR – τα tablet τους θα έχουν είτε T976BXXU2DVL1 (Ευρώπη) είτε T976NKOU2FVL1 (Νότια Κορέα). Μην χάσετε αυτά τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας!

Το Galaxy Tab S6 Lite της Samsung έλαβε πρόσφατα το SMR Δεκεμβρίου σε αρκετές χώρες της Λατινικής Αμερικής με την έκδοση firmware P615XXS4EVL1, σύμφωνα με το SamMobile. Ο κορεατικός τεχνολογικός γίγαντας σχεδιάζει να διαθέσει σύντομα αυτή την ενημέρωση σε όλο τον κόσμο, αν και ορισμένες περιοχές όπως η Ασία και η Λατινική Αμερική περιμένουν ακόμα το Android 13 καθώς και το νέο patch ασφαλείας που μπορεί να συμπεριληφθεί μόλις κυκλοφορήσει.

Και τα τελευταία μοντέλα Galaxy Xcover λαμβάνουν την ενημέρωση Δεκεμβρίου

Η Samsung κυκλοφόρησε πρόσφατα την ενημέρωση ασφαλείας του Δεκεμβρίου για τα τελευταία ανθεκτικά smartphone της σειράς Xcover. Το Galaxy Xcover 6 Pro αποκτά το νέο SMR στην Ευρώπη με την έκδοση υλικολογισμικού G736BXXU1BVL1. Η ενημέρωση είναι επίσης διαθέσιμη για ξεκλείδωτα μοντέλα στις ΗΠΑ. Η νέα έκδοση υλικολογισμικού για αυτά τα μοντέλα είναι G736U1UES1AVL1.

Δείτε επίσης: Η Apple ενημέρωσε την εφαρμογή Shortcuts

Εάν έχετε το Galaxy Xcover 5, το οποίο είναι ήδη ευρέως διαθέσιμο στην Ευρώπη και την Ασία για το Δεκέμβριο SMR, τότε φροντίστε να αναζητήσετε τις ενημερωμένες εκδόσεις firmware G525FXXS5CVL4 και G525FXXS5CVL5.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS