ΑρχικήinetΟ Elon Musk μπήκε στα γραφεία του Twitter με έναν νιπτήρα στα...

Ο Elon Musk μπήκε στα γραφεία του Twitter με έναν νιπτήρα στα χέρια

Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk λίγες μέρες πριν την εξαγορά του Twitter αποφάσισε να εμφανιστεί στα γραφεία της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο με έναν πορσελάνινο νιπτήρα μπάνιου στα χέρια του.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk υπαινίσσεται ότι θα κάνει ένα σημαντικό update στο Twitter

“Entering Twitter HQ – let that sink in!” έγραψε στο Twitter ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX με ένα βίντεο από την είσοδό του με τον νιπτήρα.

Άτομο της εταιρείας είπε ότι υπάρχει κάποια εσωτερική ανησυχία για το τι θα συμβεί με τους ανθρώπους με βίζα αλλοδαπών εργαζομένων. Αυτό το άτομο, το οποίο αρνήθηκε να κατονομαστεί συζητώντας εσωτερικά θέματα, είπε ότι οι εργαζόμενοι προσπαθούν να συνεχίσουν να εργάζονται παρά την προσοχή που δίνεται στη συμφωνία και παρά τις αναφορές ότι ο Elon Musk θα μπορούσε να κάνει πάρα πολλές απολύσεις.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Θα απολύσει το 75% των υπαλλήλων του Twitter;

Το προσωπικό στο γραφείο ενημερώθηκε για την επίσκεψη, σύμφωνα με ένα email που κοινοποίησαν δημοσιογράφοι από το CNN και το Bloomberg.

Ο αποστολέας, τον οποίο το Bloomberg αναγνώρισε ως την Chief Marketing Officer του Twitter, Leslie Berland, έγραψε ότι ο Musk θα ήταν στο γραφείο αυτή την εβδομάδα “για να συναντηθεί με τους ανθρώπους, να περπατήσει στις αίθουσες και να δει την σκληρή δουλειά που κάνετε όλοι, αν τον δείτε κάπου εδώ γύρω πείτε ένα γεια!”

Μετά την επίσκεψη του ο Musk δημοσιεύσε και ένα tweet στο οποίο έλεγε ότι συνάντησε πολλούς cool ανθρώπους στο Twitter.

Νωρίτερα, ο Musk άλλαξε την περιγραφή του στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχει περισσότερους από 110 εκατομμύρια ακόλουθους, σε «Chief Twit».

elon musk νιπτήρα
Ο Elon Musk μπήκε στα γραφεία του Twitter με έναν νιπτήρα στα χέρια

Ο Musk έχει μέχρι τις 5 μ.μ. Eastern Time την Παρασκευή για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του για να αγοράσει το Twitter ή να πάει σε δίκη. Το Twitter μήνυσε τον Musk όταν προσπάθησε να βγει από τη συμφωνία συγχώνευσης των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενος ότι το Twitter δεν είχε ενημερώσει για τον τεράστιο αριθμό από bots που υπάρχουν στην πλατφόρμα του.

Δείτε επίσης: Elon Musk: Tesla Cybertruck και ως σκάφος – Θα διασχίζει ποτάμια

Ένας δικαστής του Delaware Chancery Court όρισε την προθεσμία για την Παρασκευή, αφού ο Musk είπε ότι θα ήταν τελικά πρόθυμος να αγοράσει το Twitter. Το Twitter, μη πιστεύοντας τον λόγο του Musk, ήθελε να παραμείνει εμπλεκόμενο το δικαστήριο. Ο δικαστής κατέληξε να αναβάλει την αρχική δίκη που είχε οριστεί για την περασμένη εβδομάδα και έδωσε στα μέρη μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας να κλείσουν τη συμφωνία, διαφορετικά θα όριζε νέες ημερομηνίες δίκης για τον Νοέμβριο.

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS