ΑρχικήinetΤο iOS 16.1 κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου - Τι νέο φέρνει;

Το iOS 16.1 κυκλοφορεί στις 24 Οκτωβρίου – Τι νέο φέρνει;

Στα μέσα Σεπτέμβρη κυκλοφόρησε το iOS 16. Όπως ήταν αναμενόμενο, η αρχική κυκλοφορία του iOS 16 δεν περιελάμβανε όλα τα χαρακτηριστικά που αρχικά ανακοίνωσε η Apple στο WWDC αυτό το καλοκαίρι. Ορισμένα έρχονται σε ενημερώσεις σταδιακά και κάποια από αυτά αναμένεται να εμφανιστούν στο iOS 16.1. Μια νέα αναφορά του 9to5mac λέει ότι η Apple επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει την έκδοση iOS 16.1 στο ευρύ κοινό στις 24 Οκτωβρίου. Αυτή η έκδοση θα φέρει μια σειρά από νέες δυνατότητες, όπως τα Live Activities, Clean Energy Charging και διάφορα άλλα.

Δείτε επίσης: iOS 16.0.3: Κυκλοφόρησε και διορθώνει πολλά σφάλματα

iOS 16.1 24 Οκτωβρίου

Εδώ θα δούμε μερικές από τις σημαντικότερες αλλαγές και βελτιώσεις που θα φέρει το iOS 16.1, όταν κυκλοφορήσει, στις 24 Οκτωβρίου:

Live Activities: Τα Live Activities σάς βοηθούν να παρακολουθείτε τα πράγματα που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο, απευθείας από την οθόνη κλειδώματος του iPhone.

Apple Wallet – Δυνατότητα διαγραφής: Το iOS 16.1 επιτρέπει στους χρήστες να διαγράψουν την εφαρμογή Wallet, κάτι που δεν ήταν δυνατό προηγουμένως. Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να έχουν στο νου τους ότι αν διαγράψουν το Apple Wallet, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν και άλλες δυνατότητες, όπως τα Apple Pay, Apple Cash και Apple Card.

Matter support: Το Matter είναι ένα νέο πρότυπο συνδεσιμότητας smart home που θα επιτρέψει σε συμβατά αξεσουάρ να συνεργάζονται απρόσκοπτα, σε όλες τις πλατφόρμες.

iCloud Shared Photo Library: Επιτρέπει στις οικογένειες να μοιράζονται φωτογραφίες με μια ξεχωριστή βιβλιοθήκη iCloud, στην οποία μπορούν να συνεργαστούν έως και έξι χρήστες.

Δείτε επίσης: Η Apple το 2024 θα κυκλοφορήσει ένα αναδιπλούμενο iPad;

Προσαρμογή οθόνης κλειδώματος ή αρχικής οθόνης: Όταν πατάτε “Customize” μετά από παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη κλειδώματος, θα έχετε την επιλογή να προσαρμόσετε είτε την οθόνη κλειδώματος είτε την αρχική οθόνη. Υπάρχει μια νέα διεπαφή για εναλλαγή μεταξύ των ρυθμίσεων ταπετσαρίας στις Ρυθμίσεις > Ταπετσαρία.

Clean Energy Charging: Αυτό το χαρακτηριστικό στοχεύει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα του iPhone.

Εικονίδιο ποσοστού μπαταρίας: Το iOS 16.1 δείχνει το ποσοστό μπαταρίας στα iPhone XR, 11, 12 mini και 13 mini (στα οποία δεν εμφανιζόταν όταν κυκλοφόρησε το iOS 16). Επίσης, με τη νέα έκδοση, το εικονίδιο της μπαταρίας θα γεμίζει και θα αδειάζει σταδιακά ανάλογα με το πόση μπαταρία έχει το iPhone.

Δείτε επίσης: Apple Music: Η δυνατότητα Spatial Audio έρχεται σε αυτοκίνητα

Το iOS 16.1 θα είναι διαθέσιμο για κάθε iPhone που μπορεί να εκτελεί iOS 16 (iPhone 8 και νεότερα μοντέλα). Μόλις κυκλοφορήσει, στις 24 Οκτωβρίου, μπορείτε να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση από την εφαρμογή “Ρυθμίσεις” στο iPhone σας.

Πηγή: 9to5mac

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS