ΑρχικήUpdatesDuckDuckGo for Mac - public beta: Οι χρήστες μπορούν τώρα να δοκιμάσουν...

DuckDuckGo for Mac – public beta: Οι χρήστες μπορούν τώρα να δοκιμάσουν το app

Η DuckDuckGo κυκλοφορεί τώρα το web browsing app της για χρήστες Mac σαν open beta test (DuckDuckGo for Mac). Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες Mac μπορούν τώρα να δοκιμάσουν τις λειτουργίες απορρήτου του προγράμματος περιήγησης.

DuckDuckGo for Mac beta

Είναι γνωστό ότι η DuckDuckGo δίνει έμφαση στο απόρρητο. Έτσι η νέα εφαρμογή για Mac υπόσχεται 100% ιδιωτική περιήγηση στο διαδίκτυο, χωρίς παρακολούθηση από τρίτους, στοχευμένες διαφημίσεις, καταγραφή ερωτημάτων αναζήτησης και δημιουργία προφίλ χρήστη.

Δείτε επίσης: DuckDuckGo: Το Email Protection διαθέσιμο σε όλους

Όπως θα περίμενε κανείς, προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης είναι η DuckDuckGo.

Το DuckDuckGo for Mac browsing app διαφημίζεται ως εναλλακτική των λειτουργιών “incognito” που υπάρχουν σε άλλα προγράμματα περιήγησης, που δεν προστατεύουν επαρκώς από την παρακολούθηση.

Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν γρήγορα τις απαραίτητες ρυθμίσεις, ενώ υπάρχουν προηγμένες λειτουργίες προστασίας απορρήτου προ-ρυθμισμένες και ενεργοποιημένες από προεπιλογή.

Δείτε επίσης: DuckDuckGo: Αυξάνει την προστασία από τους Microsoft trackers

DuckDuckGo για Mac beta: Τι νέο υπάρχει;

Το DuckDuckGo for Mac βρίσκεται σε σχετικά αρχικό στάδιο. Η stable έκδοση του προγράμματος περιήγησης DuckDuckGo μπορεί να είναι ακόμα πολύ μακριά. Ωστόσο, τώρα έρχεται με πολλά νέα χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Το νέο attack framework Alchimist στοχεύει Windows, macOS, Linux

Ας δούμε μερικά από αυτά:

  • Το “Duck Player” είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Είναι ένα ενσωματωμένο YouTube player που εμποδίζει την πλατφόρμα να δημιουργήσει ένα προφίλ χρηστών για διαφημίσεις. Στόχος του είναι να κρατήσει μακριά στοχευμένες διαφημίσεις. Το σύστημα αυτό είναι προαιρετικό και οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ του κανονικού YouTube και του Duck Player, ανάλογα με τις ανάγκες τους.
  • Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ενσωμάτωση της Bitwarden open-source password management λύσης στο πρόγραμμα περιήγησης.
  • Η νεότερη έκδοση του προγράμματος περιήγησης διαθέτει το Email Protection του DuckDuckGo ως ενσωματωμένη δυνατότητα και βελτιωμένο αυτόματο χειρισμό αναδυόμενων cookie.
  • Το DuckDuckGo for Mac είναι συμβατό με το 1Password universal autofill feature και την εγγενή λύση διαχείρισης κωδικού πρόσβασης του προγράμματος περιήγησης.
  • Η έκδοση 0.30 της εφαρμογής δεν αφήνει πλέον κενό χώρο στη θέση των αποκλεισμένων διαφημίσεων.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS