ΑρχικήinetΗ Mattel ανακοινώνει συμφωνία με τη SpaceX για τη δημιουργία παιχνιδιών με...

Η Mattel ανακοινώνει συμφωνία με τη SpaceX για τη δημιουργία παιχνιδιών με θέμα πυραύλους και αστροναύτες

Η Mattel, Inc. ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι έχει συνάψει μια πολυετή, παγκόσμια συμφωνία με τη SpaceX για τη δημιουργία μιας σειράς παιχνιδιών με θέμα τους πυραύλους και τους αστροναύτες «για να εξυπηρετεί τον εσωτερικό εξερευνητή κάθε παιδιού».

Δείτε επίσης: Η SpaceX εκτοξεύει 10 πυραύλους για κάθε ανταγωνιστή της

Mattel SpaceX

Δεν απευθύνεται μόνο σε μικρότερες ηλικιακές ομάδες αλλά και σε συλλέκτες. Η εταιρεία είπε ότι θα κυκλοφορήσει συλλεκτικά αντικείμενα εμπνευσμένα από το διάστημα στο Mattel’s Creations, μια πλατφόρμα απευθείας στον καταναλωτή που συχνά προσφέρει παιχνίδια περιορισμένης έκδοσης, υψηλότερης ποιότητας και άλλα αντικείμενα.

Η Mattel Inc (MAT). ιδρύθηκε το 1945 και υπήρξε ο κορυφαίος παγκόσμιος κατασκευαστής δημοφιλών παιδικών παιχνιδιών από το Malibu Barbie έως τα Hot Wheels Monster Trucks. Με έδρα το El Segundo της Καλιφόρνια, η εταιρεία αποτιμάται σε περίπου 7,96 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Mattel μπορεί να υπερηφανεύεται για μια σειρά από εμβληματικά brands, συμπεριλαμβανομένων των Fisher-Price, American Girl, Thomas & Friends καθώς και άλλων πνευματικών ιδιοκτησιών που κατέχουν ή αδειοδοτούν σε συνεργασία με παγκόσμιες εταιρείες ψυχαγωγίας.

Δείτε επίσης: Starlink Maritime της SpaceX: Δορυφορικό internet για γιοτ

Ωστόσο, η συμμαχία με την αεροδιαστημική εταιρεία του Elon Musk είναι πιθανότατα κάτι που οι καταναλωτές δεν περίμεναν.

«Καθώς η εξερεύνηση του διαστήματος προχωρά πιο γρήγορα από ποτέ, είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την SpaceX και βοηθάμε να δημιουργήσουμε απεριόριστα μοτίβα παιχνιδιού για τον εξερευνητή του διαστήματος σε κάθε παιδί», δήλωσε ο Nick Karamanos, SVP της Entertainment Partnerships της Mattel.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία κατασκευάζει προϊόντα που έχουν ως στόχο τα όνειρα των παιδιών για πλοήγηση στο διάστημα. Η τακτική στην πραγματικότητα χρονολογείται από το 1965 με την κυκλοφορία του «Barbie Miss Astronaut».

Η SpaceX είπε ότι μοιράζεται έναν παρόμοιο στόχο σε αυτό το νέο εγχείρημα συνεργασίας.

Δείτε επίσης: Ο πύραυλος SpaceX Starship του Elon Musk εκρήγνυται και παίρνει φωτιά

«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Mattel για να εμπνεύσουμε την επόμενη γενιά εξερευνητών και ενθουσιωδών του διαστήματος» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της SpaceX, Brian Bjelde.

Η σειρά παιχνιδιών πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023 με το Matchbox brand της Mattel.

Πηγή πληροφοριών: edition.cnn.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS