ΑρχικήUpdatesΤο Telegram 8.5 έρχεται με video stickers και νέες επιλογές πλοήγησης

Το Telegram 8.5 έρχεται με video stickers και νέες επιλογές πλοήγησης

Το Telegram μπορεί να μην έχει την ίδια τεράστια βάση χρηστών όπως του WhatsApp, αλλά είναι σίγουρα πολύ πιο γεμάτο δυνατότητες από την εφαρμογή Facebook (ή Meta, αν θέλετε). Η εφαρμογή βελτιώνεται συνεχώς με κάθε ενημέρωση και ως εκ τούτου, το Telegram 8.5 φέρνει μια ολόκληρη σειρά από βελτιώσεις. Μερικές από αυτές είναι video stickers, καλύτερα reactions και νέες επιλογές πλοήγησης.

Telegram 8.5

Δείτε επίσης: Telegram: Πως να προγραμματίσετε μηνύματα

Η πιο αξιοσημείωτη προσθήκη είναι πιθανώς τα video stickers. Ενώ το Telegram μπορεί να καυχηθεί ότι τα ιδιόκτητα αυτοκόλλητά του είναι από τις πιο αποτελεσματικές και ποιοτικές επιλογές εκεί έξω, απαιτούν εμπειρία και ειδικό software όταν θέλετε να δημιουργήσετε μερικά μόνοι σας. Για να γίνει πιο προσιτή η διαδικασία, το Telegram 8.5 εισήγαγε υποστήριξη για τη μετατροπή κανονικών βίντεο σε αυτοκόλλητα, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο. Αυτές οι δημιουργίες μπορούν να δημοσιευτούν μέσω του ρομπότ @Stickers και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το τι πρέπει να προσέξετε στο documentation του Telegram.

Τα reactions μηνυμάτων εισήχθησαν για πρώτη φορά στο Telegram 8.4 και σε μια έκδοση αργότερα, η εταιρεία τροποποιεί το σύστημα λίγο περισσότερο. Πρώτον, τα reactions έρχονται τώρα με πιο compact animations, αν και μπορείτε ακόμα να δείτε τα παλιά όταν πατάτε παρατεταμένα ένα emoji reaction. Τα reactions συγχρονίζονται πλέον και με τους παραλήπτες, πράγμα που σημαίνει ότι θα βλέπουν και το animation αμέσως μόλις πατήσετε το κουμπί. Τα reactions έχουν ακόμη και κατάσταση ανάγνωσης, καθώς χρησιμοποιούνται συχνά για δημοσκοπήσεις, και επομένως βοηθάει να γνωρίζουμε αν κάποιος τις είδε ή όχι.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται η πώληση κλεμμένων οικονομικών στοιχείων μέσω Telegram

Η ενημέρωση πρόσθεσε και πέντε νέα reactions καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την επικοινωνία με τίποτα άλλο εκτός από emoji. Αυτά τα πέντε emoji είναι διαθέσιμα και ως νέα διαδραστικά αυτοκόλλητα.

Το Telegram απέκτησε και την επιλογή μεταπήδησης στο ιστορικό πλοήγησής σας, παρόμοια με τον τρόπο που ο Chrome εμφανίζει το πρόσφατο ιστορικό σας στην επιφάνεια εργασίας σας όταν κάνετε κλικ και κρατάτε πατημένο το κουμπί back. Αυτή είναι μια προσεγμένη προσθήκη για όσους από εμάς πλοηγούμαστε σε συζητήσεις καναλιών και bots.

Δείτε επίσης: Κακόβουλο Telegram installer εγκαθιστά το Purple Fox malware σε μολυσμένα μηχανήματα

Η ενημέρωση κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στο Play Store, αλλά αν δεν τη βλέπετε ακόμα εκεί, το Telegram προσφέρει τα updates και στον δικό του ιστότοπο.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS