ΑρχικήHow ToTelegram: Πως να προγραμματίσετε μηνύματα

Telegram: Πως να προγραμματίσετε μηνύματα

Οι πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων αλλάζουν πολύ συχνά καθώς οι cloud-based υπηρεσίες προσπαθούν να κάνουν τις εφαρμογές πιο αποτελεσματικές προσφέροντας διάφορες δυνατότητες. Ως αποτέλεσμα, εφαρμογές όπως το WhatsApp φορτώνονται συνεχώς με δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ενός χρήστη να πληρώνει ακόμη και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Για να παραμείνει στο παιχνίδι, το Telegram, έχει βρει πολύ προσοδοφόρα χαρακτηριστικά που κάνουν τους ανθρώπους να επιλέγουν το Telegram έναντι των ανταγωνιστών του.

Δείτε επίσης: Συνεχίζεται η πώληση κλεμμένων οικονομικών στοιχείων μέσω Telegram

telegram

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι ο προγραμματισμός των μηνυμάτων που εξακολουθεί να λείπει από το WhatsApp. Υπάρχουν φορές που ένα κείμενο είναι συγκεκριμένο χρονικά και θέλετε ο παραλήπτης να λάβει το μήνυμα όταν αυτό απαιτείται. Το Telegram σας επιτρέπει να προγραμματίζετε τα μηνύματα σας έτσι ώστε να στέλνονται όταν θέλετε.

Δείτε επίσης: Κακόβουλο Telegram installer εγκαθιστά το Purple Fox malware σε μολυσμένα μηχανήματα

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να χρησιμοποιήσετε αυτό το χαρακτηριστικό

Βήμα 1: Εκκινήστε την εφαρμογή Telegram στο τηλέφωνό σας. Επιλέξτε το πλαίσιο συνομιλίας για το οποίο θέλετε να προγραμματίσετε το μήνυμα και κάντε κλικ σε αυτό.

Βήμα 2: Μόλις ανοίξει το inbox, πληκτρολογήστε το μήνυμά σας στον καθορισμένο χώρο. Αφού πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ‘Send message’. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο.

Εδώ εμφανίζονται δύο επιλογές. Η δεύτερη είναι το «Schedule Message». Επιλέξτε το.

Βήμα 3: Μόλις πατήσετε την επιλογή «Schedule Message», η εφαρμογή θα σας ζητήσει να ορίσετε την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε να λάβει το άλλο άτομο το μήνυμα.

Βήμα 4: Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί κάτω από τον ρυθμιστή ημερομηνίας και ώρας.

telegram

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε η 12η ενημέρωση του Telegram για το έτος

Η εφαρμογή στο τέλος του έτους υποβλήθηκε σε μια σημαντική ενημέρωση που εξόπλισε την εφαρμογή με πολλές νέες δυνατότητες. Η Telegram παρουσίασε έναν μεταφραστή εντός εφαρμογής που επιτρέπει στους χρήστες να μεταφράζουν τα μηνύματα σε οποιαδήποτε γλώσσα. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν την αντίδραση σε μηνύματα με emoji, spoilers (απόκρυψη μέρους του κειμένου σας) και δημιουργία QR code που επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν άλλους χρήστες πιο αποτελεσματικά.

Πηγή πληροφοριών: news18.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS