ΑρχικήinetΜάθετε πώς να προγραμματίζετε εύκολα με την Python

Μάθετε πώς να προγραμματίζετε εύκολα με την Python

PythonΟ προγραμματισμός προσφέρει πολλές ευκαιρίες, καλή αμοιβή και ενδεχομένως την ευκαιρία να εργαστείτε από οπουδήποτε και με το δικό σας χρονοδιάγραμμα. Ακόμα, ο προγραμματισμός συνεχίζει να αποτελεί μία εργασία με σίγουρο μέλλον, έως ότου τουλάχιστον τα μηχανήματα αναλάβουν το έργο αυτό.

Η Python είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή για αρχάριους προγραμματιστές. Χρησιμοποιείται ευρέως, ειδικά σε περιπτώσεις απομακρυσμένης πρόσβασης και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μέχρι και από την άνεση του κρεβατιού σας. Σχεδιάστηκε επίσης ειδικά για να υπογραμμίσει την αναγνωσιμότητα του κώδικα, οπότε είναι λογικό να απευθύνεται και σε αρχάριους.

Άλλο ένα πλεονέκτημα του προγραμματισμού είναι ότι μπορείτε να τον μάθετε στον δικό σας χρόνο. Μπορείτε να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή και πριν το καταλάβετε, θα είστε ένας επαγγελματίας coder και έτοιμος να οργανώσετε την τρέχουσα δουλειά σας με στυλ.

Αν αυτό σας ακούγεται ενδιαφέρον, η τρέχουσα συμφωνία είναι η ιδανική για σας. Το Ultimate Python Programmer’s Bootcamp αποτελείτε από 6 μέρη, για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον κόσμο του προγραμματισμού.

Η ιδέα είναι ότι μαθαίνετε κάνοντας. Θα λύσετε προβλήματα, θα μάθετε τακτικές για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και θα οικοδομήσετε εφαρμογές από το μηδέν. 45 ώρες μαθημάτων θα πρέπει να είναι αρκετές για να αποκτήσετε εμπιστοσύνη στις νέες σας ικανότητες.

Ξεχάστε τις υψηλές τιμές των πακέτων μάθησης, το σύνολό τους είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή μόνο για $ 39. Η πρόσβαση σε αυτό θα είναι για όλη σας τη ζωή, αν και το πιο πιθανό είναι ότι μόλις ξεκινήσετε θα τελειοποιήσετε την τεχνική σας μέσα σε μερικές εβδομάδες. Πάνω από 1.200 άτομα έχουν ήδη εγγραφεί.

Η τιμή θα ισχύει μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε ακολουθείστε τώρα τον παρακάτω σύνδεσμο για να εγγραφείτε.

Python

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS