ΑρχικήinetΑυτό το Gucci Xbox είναι σίγουρα μοδάτο, αλλά δεν είναι για όλους

Αυτό το Gucci Xbox είναι σίγουρα μοδάτο, αλλά δεν είναι για όλους

Η Microsoft και ο οίκος μόδας Gucci, συνεργάστηκαν για ένα υπερβολικά ακριβό Xbox Series X με θέμα την Gucci, που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένες ποσότητες από την επόμενη εβδομάδα.

Gucci Xbox

Δείτε επίσης: Το νέο Microsoft Store κυκλοφορεί τώρα σε υπολογιστές με Windows 10

Αυτή η νέα κονσόλα φαίνεται να έχει σχεδιαστεί για πασαρέλα! Το Gucci Xbox Series X έχει διπλά επιχρισμένα μοτίβα G σε όλη τη επιφάνειά του, τα οποία για κάποιους ίσως καταστρέφουν την κομψή αισθητική του αρχικού σχεδιασμού της κονσόλας. Και είναι εντελώς απρόσιτο για έναν μέσο καταναλωτή, αφού κοστίζει 10.000 δολάρια, σύμφωνα με τον ιστότοπο της Gucci.

Δείτε ακόμα: Η Microsoft κυκλοφόρησε το πολύ οικονομικό Surface Laptop SE

Xbox X

Με αυτό το πενταψήφιο ποσό, λαμβάνετε μερικά έξτρα, όπως δύο χειριστήρια Xbox με θέμα την Gucci, μια συνδρομή στο Xbox Game Pass Ultimate (αν και δεν είναι ξεκάθαρο για πόσο καιρό) και μια βαλίτσα με την επωνυμία Xbox για να μεταφέρετε την κονσόλα και τα χειριστήριά της. Και αγοράζετε επίσης την αποκλειστικότητα να έχετε μία από τις 100 κονσόλες περιορισμένης έκδοσης. Εάν θέλετε να την αποκτήσετε, η κονσόλα θα είναι διαθέσιμη από τις 17 Νοεμβρίου στον ιστότοπο της Gucci και σε επιλεγμένα καταστήματα του οίκου Gucci.

Δείτε επίσης:

Το Gucci Xbox είναι το πιο πρόσφατο έργο του οίκου μόδας στο gaming, το οποίο περιλαμβάνει επίσης εικονικά αθλητικά παπούτσια για τα VRChat και Roblox, έναν σουρεαλιστικό κήπο με θέμα την Gucci για το Roblox και μια συνεργασία με τον οργανισμό gaming 100 Thieves. Ακόμα, η Gucci δεν είναι ο μόνος οίκος μόδας που ασχολείται με τα βιντεοπαιχνίδια. Η Louis Vuitton σχεδίασε skins για το League of Legends το 2019, ενώ η Balenciaga συνεργάστηκε με την Epic Games για να δημιουργήσει έναν ολόκληρο κόσμο στο Fortnite φέτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS