ΑρχικήUpdatesWindows 11: Το KB5015882 update διορθώνει bugs που προκαλούν προβλήματα στο File...

Windows 11: Το KB5015882 update διορθώνει bugs που προκαλούν προβλήματα στο File Explorer

Η Microsoft κυκλοφόρησε το KB5015882 Preview cumulative update για τα Windows 11, το οποίο φέρνει 20 διορθώσεις και βελτιώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν νέες λειτουργίες και αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος.

KB5015882 update Windows 11

Αυτό το cumulative update για τα Windows 11 αποτελεί μέρος της μηνιαίας ενημέρωσης “C” της Microsoft για τον Ιούλιο του 2022, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν τις επερχόμενες ενημερώσεις και διορθώσεις του Patch Tuesday Αυγούστου.

Δείτε επίσης: Google Pixel 6a review: Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του

Σε αντίθεση με τα cumulative updates που κυκλοφορούν με το Patch Tuesday, τα preview updates δεν περιέχουν ενημερώσεις ασφαλείας. Περιλαμβάνουν μόνο διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης.

Οι χρήστες των Windows μπορούν να εγκαταστήσουν αυτήν την ενημέρωση μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις, κάνοντας κλικ στο Windows Update και επιλέγοντας “Έλεγχος για ενημερώσεις“. Δεδομένου ότι είναι μια προαιρετική ενημέρωση, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί λήψης και εγκατάστασης. Δεν γίνεται αυτόματη ενημέρωση.

Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης KB5015882, ο αριθμός έκδοσης των Windows 11 θα αλλάξει σε έκδοση 22000.829.

Δείτε επίσης: Οποιοσδήποτε μπορεί να μετατρέψει οποιαδήποτε δημόσια φωτογραφία Instagram σε Reel

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες των Windows 10 μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν λήψη και να εγκαταστήσουν μη αυτόματα την ενημέρωση KB5015882 από το Microsoft Update Catalog.

Τι νέο υπάρχει στο KB5015882 Preview cumulative update;

Όπως είπαμε και παραπάνω, η ενημέρωση φέρνει 20 βελτιώσεις ή διορθώσεις. Οι πιο σημαντικές είναι:

  • Έχετε την επιλογή να λαμβάνετε επείγουσες ειδοποιήσεις όταν είναι ενεργοποιημένο το focus assist. Το focus assist είναι μια λειτουργία τύπου “do not disturb”, που κρύβει τις ειδοποιήσεις.
  • Έχετε την επιλογή να κάνετε ενημέρωση σε μια νεότερη έκδοση των Windows 11 κατά την πρώτη εκκίνηση των Windows, εάν η συσκευή σας είναι κατάλληλη.
  • Επιλύει ένα πρόβλημα που προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας του File Explorer όταν χρησιμοποιείτε τα κουμπιά του πληκτρολογίου αναπαραγωγής και παύσης σε ορισμένες συσκευές.
  • Επιλύει ένα πρόβλημα που προκαλεί διακοπή λειτουργίας του File Explorer όταν χρησιμοποιείτε το context menu του μενού Έναρξη (Win+X) και μια εξωτερική οθόνη είναι συνδεδεμένη στη συσκευή σας.
  • Το KB5015882 Windows 11 update διορθώνει ένα πρόβλημα που εμφανίζει ένα κενό παράθυρο που δεν μπορείτε να κλείσετε όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο αναζήτησης στη γραμμή εργασιών.
  • Επιλύει ένα πρόβλημα που εμποδίζει το άνοιγμα ορισμένων εργαλείων αντιμετώπισης προβλημάτων (troubleshooting tools).

Δείτε επίσης: Το νέο Google Wallet είναι πλέον διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες

Η νέα δυνατότητα ενημέρωσης στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 11 κατά την πρώτη εκτέλεση του λειτουργικού συστήματος είναι χρήσιμη, καθώς θα επιτρέπει στους χρήστες να εγκαθιστούν αυτόματα τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας προτού αποκτήσουν πρόσβαση στο λειτουργικό σύστημα. Αυτό προσθέτει περισσότερη προστασία κατά τη ρύθμιση μιας νέας συσκευής.

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των βελτιώσεων και επιδιορθώσεων και λεπτομερείς εξηγήσεις για τα γνωστά ζητήματα στο ενημερωτικό δελτίο υποστήριξης KB5015882.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS