ΑρχικήReviewsApple Watch Series 7: Έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Series 6

Apple Watch Series 7: Έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Series 6

Η Apple ανακοίνωσε τελικά την Apple Watch Series 7 την Τρίτη μετά από αρκετές φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για την επόμενη γενιά του smartwatch της. Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτό που ανέφεραν οι φήμες, το Αpple Watch Series 7 δεν διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο. Φαίνεται ότι το φετινό Αpple Watch έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το Αpple Watch Series 6 2020.

Δείτε επίσης: iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro‌ Max: Όσα είπε η Apple για τα smartphones

Apple Watch

Δείτε επίσης: Το online store της Apple έκλεισε λίγο πριν την εκδήλωση της εταιρείας

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η Apple δεν είπε λέξη για την απόδοση του Αpple Watch Series 7. Κανονικά η εταιρεία λέει ότι οι νέες συσκευές της είναι πιο γρήγορες ή πιο ενεργειακά αποδοτικές, αλλά δεν ειπώθηκε τίποτα για τη Series 7 επί σκηνής. Και αν μεταβείτε στον ιστότοπο της Apple, δεν υπάρχει καμία αναφορά για το τσιπ που τροφοδοτεί το Αpple Watch Series 7.

Τώρα, ο προγραμματιστής Steve Troughton-Smith επιβεβαίωσε με βάση την πιο πρόσφατη έκδοση του Xcode ότι το Apple Watch Series 7 έχει την ίδια CPU με το περσινό Apple Watch Series 6.

Τόσο το Αpple Watch Series 7 όσο και το Αpple Watch Series 6 διαθέτουν την CPU “t8301”, η οποία είναι η κωδική ονομασία του επεξεργαστή που βρίσκεται στο “Apple S6” System in a Package (SiP). Δεδομένου ότι έχουν ακριβώς τον ίδιο εσωτερικό αριθμό, αυτό υποδηλώνει ότι οι Series 7 και Series 6 μοιράζονται τα ίδια εσωτερικά στοιχεία σε ότι αφορά την CPU.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple ξαναχρησιμοποιεί έναν από τους επεξεργαστές της σε άλλο προϊόν. Ωστόσο, όπως σημειώνει ο προγραμματιστής Guilherme Rambo, η Apple δεν χρησιμοποιεί καν μια ελαφρώς αναθεωρημένη έκδοση της CPU Αpple Watch Series 6. Το γεγονός ότι η Series 7 έχει ακριβώς το ίδιο τσιπ με τον προκάτοχό της μπορεί να επιβεβαιώσει ορισμένες θεωρίες που έλεγαν ότι η Αpple αναθεώρησε το φετινό Αpple Watch την τελευταία στιγμή.

Δείτε επίσης: Το Pegasus spyware ξαναχτυπά: Ενημερώστε iPhone, Mac, Apple Watch!

Ενώ το iPhone 13 και το iPad mini 6 θα αποσταλούν την επόμενη εβδομάδα, η Apple είπε ότι το Αpple Watch Series 7 θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στην χρονιά χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Επίσης δεν αποκαλύφθηκαν λεπτομερείς προδιαγραφές για το προϊόν.

Πηγή πληροφοριών:

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS