ΑρχικήinetΤο online store της Apple έκλεισε λίγο πριν την εκδήλωση της εταιρείας

Το online store της Apple έκλεισε λίγο πριν την εκδήλωση της εταιρείας

Λίγες μόλις ώρες πριν από την εκδήλωση «California streaming» της Apple, που πραγματοποιείται σήμερα, το online Store της Αpple έχει προετοιμαστεί για το λανσάρισμα του iPhone 13, του Αpple Watch Series 7 και πιθανώς των τρίτων γενεών AirPods.

online store

Δείτε επίσης: Το Pegasus spyware ξαναχτυπά: Ενημερώστε iPhone, Mac, Apple Watch!

Η Αpple συνήθως διακόπτει τη λειτουργία του διαδικτυακού της καταστήματος λίγες ώρες πριν από την έναρξη ενός προϊόντος, ώστε να προετοιμάσει τον ιστότοπο για τις νέες συσκευές. Όπως και τα προηγούμενα πολλά γεγονότα, το σημερινό συμβάν της Apple θα λάβει χώρα ψηφιακά και θα περιλαμβάνει προ-ηχογραφημένα τμήματα από το Apple Park, που μεταδίδονται στον ιστότοπο της Αpple, μέσω της Apple TV, καθώς και στο YouTube.

Δείτε ακόμα: Το ντοκιμαντέρ «Being James Bond» είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Apple TV

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά και είναι διαθέσιμη σε όλους για να την παρακολουθήσουν τη στιγμή που συμβαίνει. Ξεκινά στις 10 π.μ. Ειρηνικού και πιθανότατα θα διαρκέσει περισσότερο από μία ώρα, οπότε σχεδιάστε ανάλογα.

Apple

Εκκινήστε την εφαρμογή Αpple TV και θα βρείτε μια ενότητα “Αpple Event“. Θα πρέπει να βρίσκεται κάτω από την ενότητα “Τι να παρακολουθήσετε” και αν το πατήσετε, θα δείτε ένα εικονογραφημένο εικονίδιο του λογότυπου της εκδήλωσης “California Streaming”.

Δείτε επίσης: Apple: Οι κινητήρες των μοτοσικλετών βλάπτουν τις κάμερες των iPhone

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Safari στο iPhone, το iPad ή το iPod touch για να παρακολουθήσετε την κεντρική παρουσίαση στον ιστότοπο της Apple, καθώς και την εφαρμογή YouTube για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο κανάλι της Αpple στο YouTube.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS