ΑρχικήinetΤα AirPods επόμενης γενιάς μπαίνουν στην παραγωγή τον Αύγουστο

Τα AirPods επόμενης γενιάς μπαίνουν στην παραγωγή τον Αύγουστο

Μια νέα έκθεση αναφέρει ότι τα AirPods επόμενης γενιάς, με σχεδιασμό παρόμοιο με τα τρέχοντα AirPods Pro, θα ξεκινήσουν την παραγωγή τον επόμενο μήνα. Και είναι πιθανό να ανακοινωθούν ταυτόχρονα με τη σειρά iPhone του τρέχοντος έτους.

AirPods

Δείτε επίσης: Τι κάνει η Apple με τα AirPods και AirPods Pro και πότε θα κυκλοφορήσουν

Εκτός από την νέα σειρά iPhone, η Apple ετοιμάζει επίσης ενημερωμένες εκδόσεις άλλων προϊόντων για να κυκλοφορήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2021, με την ελπίδα να αξιοποιήσει την αναμενόμενη οικονομική ανάκαμψη από την πανδημία του κορωνοϊού. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα MacBook Pro και μια νέα έκδοση των AirPods, των δημοφιλών ασύρματων ακουστικών της εταιρείας, τα οποία θα ξεκινήσουν την παραγωγή τον επόμενο μήνα.

Η μαζική παραγωγή των νέων iPhones φέτος πρόκειται να ξεκινήσει τον Αύγουστο, σύμφωνα με το συνηθισμένο πρόγραμμα παραγωγής της Apple. Η Apple θα μπορούσε να παράγει έως και 95 εκατομμύρια μονάδες από τον Αύγουστο έως τα τέλη Ιανουαρίου, αν και πηγές τόνισαν ότι τέτοιες προβλέψεις υπόκεινται σε αναθεώρηση. Για όλο το 2021, η Apple στοχεύει να δημιουργήσει έως και 230 εκατομμύρια iPhone, συμπεριλαμβανομένων τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων μοντέλων, αύξηση 11% από πέρυσι.

Δείτε ακόμα: iPhone 13 χαρακτηριστικά: Always-On display όπως το Apple Watch;

παραγωγή

Ήταν ήδη σαφές ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά για το iPhone mini. Το iPhone 12 mini φέρεται να έχει παρουσιάσει απογοητευτικές πωλήσεις, με αποτέλεσμα η Apple να προχωρήσει σε μείωση της παραγωγής τους και υπάρχουν πολλές αναφορές ότι θα αποσυρθεί από την κυκλοφορία από το 2022.

Η Apple σκοπεύει ακόμα να ενημερώσει το iPhone SE ώστε να αντικαταστήσει το υπάρχον, προσθέτοντας έναν ταχύτερο επεξεργαστή και δυνατότητες 5G.

Δείτε επίσης: Apple: Καθυστερεί την επιστροφή στα γραφεία μετά τις διαμαρτυρίες

Όλα τα iPhone που θα κυκλοφορήσουν το επόμενο έτος θα έχουν δυνατότητα 5G, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής συσκευής της που θα επανακυκλοφορήσει σε 2 χρόνια, καθώς η εταιρεία προσπαθεί να αυξήσει τις πωλήσεις ενός προϊόντος που εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει περισσότερο από το ήμισυ των εσόδων της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS