ΑρχικήrapidalertiPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro‌ Max: Όσα είπε η Apple για τα...

iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro‌ Max: Όσα είπε η Apple για τα smartphones

Η Apple ανακοίνωσε στο χθεσινό event (μεταξύ άλλων) τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro‌ Max με φωτεινότερες Super Retina XDR οθόνες με τεχνολογία ProMotion, βελτιωμένες κάμερες, μια πιο ισχυρή παραλλαγή του A15 Bionic chip, 1TB αποθήκευση και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: ‘iPhone 13 Pro Max’ MagSafe θήκες: Διέρρευσε βίντεο με τις νέες θήκες

iPhone 13 Pro‌ Max

Τα iPhοne 13 Prο και iPhone 13 Pro Max έχουν το ίδιο μέγεθος οθόνης με τα iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max (6,1 και 6,7 ίντσες αντίστοιχα). Ωστόσο, οι νέες συσκευές διαθέτουν μικρότερο notch (20% μικρότερο) ώστε η οθόνη να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Επίσης, τα νέα flagship τηλέφωνα έρχονται με φωτεινότερη Super Retina XDR οθόνη και με τεχνολογία ProMotion που προσφέρει adaptive refresh rate από 10Hz έως 120Hz, καθιστώντας την touch εμπειρία καλύτερη και πιο γρήγορη.

Το πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτικό στην τριβή και τη διάβρωση. Η Apple ανακοίνωσε, επίσης, ότι τα νέα τηλέφωνα θα έρθουν με μια extra επιλογή χρώματος, το Sierra Blue, μαζί με τα γνωστά χρώματα Graphite, Gold και Silver.

Τόσο το iPhοne 13 Pro όσο και το iPhone 13 Pro‌ Max είναι εξοπλισμένα με το A15 Bionic chip, με CPU έξι πυρήνων και GPU πέντε πυρήνων για σημαντικά βελτιωμένη απόδοση. Αυτή η παραλλαγή του A15 chip περιέχει έναν επιπλέον πυρήνα GPU από το iPhοne 13 mini και το chip A15 του iPhοne 13.

Δείτε επίσης: Το Pegasus spyware ξαναχτυπά: Ενημερώστε iPhone, Mac, Apple Watch!

Με τη βελτιωμένη απόδοση που προσφέρει το A15 Bionic chip και τις μεγαλύτερες μπαταρίες, η μπαταρία του iPhοne 13 Prο διαρκεί 1,5 ώρα περισσότερο από του iPhone 12 Prο και του iPhone 13 Pro‌ Max 2,5 ώρες περισσότερο από του iPhone 12 Pro Max.

Όσον αφορά στις κάμερες, η Apple έχει φροντίσει να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες των iPhοne 13 Prο και iPhone 13 Pro‌ Max. Το σύστημα καμερών στο πίσω μέρος περιέχει νέους Telephoto, 77mm Ultra Wide και Wide φακούς με μεγαλύτερους αισθητήρες και sensor-shift stabilization. Το iPhοne 13 Prο διαθέτει 6x optical zoom range, χάρη στη νέα 3x Telephoto camera. Η Ultra Wide κάμερα διαθέτει επίσης autofocus και ένα νέο “macrophotography mode“. Τέλος, το νέο “Cinematic mode” θολώνει το φόντο του βίντεο σε πραγματικό χρόνο, ενώ το “Night Mode” είναι τώρα διαθέσιμο σε όλες τις κάμερες στο πίσω μέρος των τηλεφώνων.

Δείτε επίσης: Η αποστολή αρκετών προϊόντων της Apple καθυστερεί

Τα iPhοne 13 Prο και iPhone 13 Pro Max μπορούν επίσης να τραβήξουν βίντεο σε ProRes έως 4K στα 30fps.

Τα δύο smartphones της Apple μπορούν να συνδεθούν σε περισσότερα 5G bands για μεγαλύτερη κάλυψη και απόδοση. Και οι δύο συσκευές διαθέτουν επίσης χώρο αποθήκευσης έως 1TB (ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος που έχει δοθεί ποτέ σε iPhοne).

Το iPhοne 13 Prο ξεκινά από $ 999, ενώ το iPhone 13 Pro Max ξεκινά από $ 1.099. Οι προπαραγγελίες για τα iPhοne 13 Prο και iPhone 13 Pro Max θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, ενώ η διαθεσιμότητα στις 24 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: MacRumors

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS