Αρχικήinet'iPhone 13 Pro Max' MagSafe θήκες: Διέρρευσε βίντεο με τις νέες θήκες

‘iPhone 13 Pro Max’ MagSafe θήκες: Διέρρευσε βίντεο με τις νέες θήκες

Οι Silicone MagSafe θήκες για το νέο iPhone 13 Pro Max της Apple φαίνεται να εμφανίστηκαν σε ένα βίντεο που έχει τώρα διαγραφεί. Το βίντεο αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνει το όνομα της νέας σειράς smartphone της Apple “iPhone 13“, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία της.

Δείτε επίσης: iPhone: Μειωμένες οι πωλήσεις λίγο πριν την κυκλοφορία του iPhone 13

iPhone 13 Pro Max Silicone MagSafe θήκες

Το εν λόγω βίντεο εμφανίστηκε πρώτη φορά στο Twitter από το λογαριασμό @PinkDon1, και δείχνει μια παρτίδα θήκες σιλικόνης σε λευκά κουτιά, που συγκρατούνται μεταξύ τους με λαστιχάκια. Οι ετικέτες πάνω στις Silicone MagSafe θήκες γράφουν “iPhone 13 Pro Max Silicone Case” μαζί με το σήμα MagSafe από κάτω. Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει μια στοίβα με τα κουτιά των θηκών, υποδηλώνοντας ότι βρίσκονται σε εργοστάσιο παραγωγής ή αποθήκη διανομής.

Δείτε επίσης: iPhone 13: Οι δορυφορικές επικοινωνίες διαθέσιμες σε επιλεγμένες αγορές

Λίγο αργότερα, το βίντεο αφαιρέθηκε από τον λογαριασμό στο Twitter, αν και δημοσιεύτηκε από άλλους λογαριασμούς. Ο λογαριασμός @PinkDon1 έχει χαμηλό engagement και λίγα πρόσφατα tweets, οπότε είναι δύσκολο να γίνει αξιολόγηση της αυθεντικότητας του βίντεο με βάση την πηγή. Από την άλλη μεριά, δεν είναι ασυνήθιστο να εμφανίζονται εικόνες συσκευασίας για αξεσουάρ iPhone, λίγο πριν κυκλοφορήσει μια νέα σειρά τηλεφώνων.

Οι πιο αξιόπιστες πηγές αναφέρουν, επίσης, ότι το iPhone 2021 θα ονομάζεται όντως “iPhone 13” και μια προηγούμενη διαρροή έδειχνε μια εικόνα με καρτέλες αυτοκόλλητων που χρησιμοποιήθηκαν για τη σφράγιση των προϊόντων της Apple στα κουτιά τους με το όνομα “iPhone 13”. Ωστόσο, κάποιοι έχουν πει ότι το νέο iPhone θα ονομάζεται “iPhone 12S”.

Δείτε επίσης: MagSafe: Διέρρευσαν φωτογραφίες της νέας μπαταρίας της Apple

Μια έρευνα, που έγινε πριν λίγο καιρό, έδειξε ότι οι περισσότεροι καταναλωτές δεν θέλουν οι νέες συσκευές να ονομάζονται “iPhone 13”. Περίπου το 38% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η Apple θα πρέπει να ονομάσει την επόμενη σειρά smartphone της “iPhone” (2021), ενώ το 26% θεώρησε ότι το “iPhone 13” ήταν το καλύτερο όνομα και μόνο το 13% είπε ότι προτιμά το “iPhone 12S”.

Η σειρά iPhone 13 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο Σεπτέμβριο, ίσως ακόμα και την επόμενη εβδομάδα. Η Apple θα παρουσιάσει τα νέα τηλέφωνα με μια σειρά από νέες και ενδιαφέρουσες δυνατότητες, όπως οθόνη 120Hz, τσιπ “A15”, μεγαλύτερες μπαταρίες, νέες δυνατότητες κάμερας, αποθηκευτικό χώρο έως 1TB και άλλα.

Πηγή: MacRumors

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS