ΑρχικήinetΤο 82% των χρηστών Android δεν ενδιαφέρεται για το iPhone 13 λόγω...

Το 82% των χρηστών Android δεν ενδιαφέρεται για το iPhone 13 λόγω των περιορισμών

Η Apple ετοιμάζεται να ανακοινώσει τη σειρά iPhone 13 στις 14 Σεπτεμβρίου. Και σε αυτό το πλαίσιο, ο ιστότοπος SellCell πραγματοποίησε μια έρευνα για να μετρήσει το ενδιαφέρον των χρηστών Android για τα επερχόμενα μοντέλα.

Δείτε επίσης: #AppleToo: Δημοσιεύονται ιστορίες με τοξικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας

iPhone 13

Το e-tailer έκανε έρευνα σε περισσότερους από 5000 χρήστες Android με έδρα τις ΗΠΑ, ηλικίας 18 ετών και άνω. Περίπου το 82 τοις εκατό των ερωτηθέντων δεν ενδιαφέρονται να στραφούν στο iPhone 13. Μόνο το 18 τοις εκατό δήλωσε ότι μπορεί να σκεφτεί να αποκτήσει το νέο iPhone.

Ο ιστότοπος είχε διαπιστώσει νωρίτερα ότι το 44 τοις εκατό των σημερινών χρηστών iPhone σχεδιάζει να αποκτήσει το iPhone 13.

Το νέο μοντέλο δεν αναμένεται να έχει σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με την τρέχουσα συλλογή και πιθανότατα θα προσφέρει ένα νέο chipset, μεγαλύτερους αισθητήρες κάμερας, νέες δυνατότητες λήψης βίντεο και αποθηκευτικό χώρο έως 1TB και ρυθμό ανανέωσης 120Hz για τα μοντέλα Pro.

Όταν ρωτήθηκαν για την έλλειψη ενδιαφέροντος για το iPhone 13, σχεδόν το 32 % των χρηστών Android είπε ότι η έλλειψη Touch ID στην οθόνη είναι ένας βασικός λόγος.

iPhone 13: Υποστήριξη δορυφορικής επικοινωνίας για κλήσεις ακόμα και χωρίς δίκτυο;

Στους χρήστες Android δεν αρέσει επίσης η περιορισμένη προσαρμοστικότητα του iOS και οι περιορισμοί που έχει γενικότερα.

Android

Το 12 τοις εκατό των συμμετεχόντων στην έρευνα πιστεύουν ότι τα τηλέφωνα Android προσφέρουν καλύτερο υλικό.

Περίπου το 10,5 τοις εκατό δεν συμφωνεί με την επερχόμενη λειτουργία σάρωσης iCloud Photos που θα χρησιμοποιεί κρυπτογραφικούς κατακερματισμούς για τον εντοπισμό υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών (CSAM).

Λιγότερο δημοφιλείς λόγοι για τη μη μετάβαση στο iPhone περιλαμβάνουν την τιμή (4,5%), την προτίμηση του Google Assistant έναντι του Siri (2,6%), την έλλειψη πολλαπλών εργασιών σε χωριστή οθόνη (2,3%) και ότι δεν διατίθεται κανένα πτυσσόμενο μοντέλο (0,8%).

iPhone 13 τιμή: Μήπως θα το πληρώσετε πιο ακριβά απ’ όσο περιμένατε;

Από αυτούς που σκέφτονται να αλλάξουν, η πλειοψηφία (51 τοις εκατό) επηρεάζεται από τη μεγαλύτερη υποστήριξη λογισμικού. Παρόλο που η Samsung και η OnePlus υπόσχονται τώρα τρεις αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος για νεότερα τηλέφωνα, οι περισσότεροι κατασκευαστές Android προσφέρουν δύο ενημερώσεις και συχνά δεν είναι έγκαιρες. Η Apple, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζει τηλέφωνα για πέντε έως έξι χρόνια.

Περίπου το 11,4 %  των χρηστών Android πιστεύει επίσης ότι η Apple παρέχει καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το iPhone 13 Pro Max 6,7 ιντσών και το iPhone 13 6,1 ιντσών φαίνεται να είναι πρώτα στις προτιμήσεις των χρηστών, ενώ μόνο περίπου το 5 % έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το iPhone 13 mini 5,4 ιντσών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS