ΑρχικήReviewsΤο Apple Watch Series 7 μπορεί να έχει μεγαλύτερη, πιο επίπεδη οθόνη

Το Apple Watch Series 7 μπορεί να έχει μεγαλύτερη, πιο επίπεδη οθόνη

Το επερχόμενο Watch Series 7 της Apple πιθανότατα θα κυκλοφορήσει με ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη από τον προκάτοχό του.

Αυτή είναι μια είδηση που αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος περιέγραψε ορισμένες από τις προδιαγραφές του νέου ρολογιού στην πιο πρόσφατη προσθήκη του ενημερωτικού δελτίου του Power On.

Δείτε επίσης: Tim Cook: Ποιο προϊόν θέλει να ολοκληρώσει πριν αποσυρθεί από CEO της Apple;

Apple Watch Series 7

Δείτε επίσης: Apple: Σάρωση του iCloud Mail για CSAM περιεχόμενο από το 2019;

Σύμφωνα με τον Gurman, το Apple Watch Series 7 θα έχει πιο επίπεδη οθόνη και άκρα και ταχύτερο επεξεργαστή. Και οι δύο παραλλαγές θα έχουν και μεγαλύτερες οθόνες.

Πιο συγκεκριμένα, το Αpple Watch Series 7 θα έρθει σε δύο μεγέθη: 41mm και 45mm. Το Apple Watch Series 6 έχει ελαφρώς μικρότερη οθόνη, στα 40mm και 44mm. Ενώ αυτό ακούγεται σαν μια μικρή αλλαγή, θα κάνει πραγματικά τη διαφορά – ο Gurman λέει ότι η Apple θα στείλει πολλές νέες όψεις ρολογιών με τη Series 7 για να επωφεληθούν από τη μεγαλύτερη οθόνη, συμπεριλαμβανομένου ενός ενημερωμένου «Infograph Modular face».

Η έκθεση του Gurman επιβεβαιώνει τις περισσότερες από τις προηγούμενες φήμες που ακούσαμε για το επερχόμενο Watch. Τον Μάιο, ο leaker Jon Prosser μοιράστηκε εικόνες για το πώς μπορεί να μοιάζει το νέο, πιο κολακευτικό Watch Series 7, και είπε ότι η Αpple πιθανότατα θα το λανσάρει σε νέο πράσινο χρώμα.

Δείτε επίσης: Apple: Αναβάλλει την επιστροφή στα γραφεία για τον Ιανουάριο 2022

Όσον αφορά άλλες αλλαγές, το Αpple Watch Series 7 φημολογείται ότι θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία, καθώς και λειτουργίες εξαιρετικά ευρείας ζώνης (όπως φαίνεται στους Apple AirTags).

Το Apple Watch Series 7 είναι πιθανό να κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου, παράλληλα με το iPhone 13.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS