ΑρχικήinetΗ αποστολή αρκετών προϊόντων της Apple καθυστερεί

Η αποστολή αρκετών προϊόντων της Apple καθυστερεί

Αρκετά προϊόντα της Apple, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις στους χρόνους αποστολής τους, ένα πιθανό σημάδι ότι η συνεχιζόμενη έλλειψη τσιπ θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την Apple και τα προϊόντα της.

προϊόντα Apple

Δείτε επίσης: Apple event στις 14 Σεπτεμβρίου: θα ανακοινωθεί το iPhone 13;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Tim Cook, προειδοποίησε ότι η έλλειψη τσιπ που έχει ταλαιπωρήσει τη βιομηχανία τους τελευταίους μήνες θα επηρεάσει τις αποστολές iPhone φέτος. Ενώ ο Cook πιθανότατα αναφερόταν σε περιορισμούς στο επερχόμενο iPhone 13, η έλλειψη θα μπορούσε να αφορά και τα υπάρχοντα μοντέλα.

Πριν από μια αναμενόμενη ανανέωση ή ενημέρωση, οι τρέχουσες και οι επόμενες συσκευές τελευταίας γενιάς αναμένεται να εξαντληθούν, καθώς η Apple αφήνει χώρο για τα νεότερα μοντέλα. Ως αποτέλεσμα, επιλεγμένες διαμορφώσεις των iPhone 11 και iPhone 12 έχουν έως και δύο εβδομάδες καθυστερημένες αποστολές.

Ομοίως, σε όλη τη σειρά Apple Watch, ορισμένα μοντέλα της θήκης αλουμινίου της Σειράς 6 είναι τουλάχιστον τρεις έως τέσσερις εβδομάδες πίσω, ενώ τα μοντέλα από ανοξείδωτο χάλυβα εξαντλούνται εξ ολοκλήρου ή έχουν τουλάχιστον τρεις εβδομάδες καθυστέρηση. Την επόμενη Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου, η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το iPhone 13 και το Apple Watch Series 7 για να αντικαταστήσει τα υπάρχοντα μοντέλα.

Δείτε ακόμα: Κινεζική εταιρεία ζητά τη διακοπή της παραγωγής και πώλησης iPhone στην Κίνα

καθυστέρηση

Ενώ το iPhone και το Apple Watch ενημερώνονται σύντομα, κάτι που πιθανόν θα οδηγήσει σε καθυστερημένες αποστολές, άλλα προϊόντα είναι λιγότερο σίγουρα. Για παράδειγμα, το iMac 21,5 ιντσών, που τροφοδοτείται με το τσιπ πυριτίου M1 Apple, είναι προς το παρόν τουλάχιστον τρεις έως τέσσερις εβδομάδες πίσω. Στην πραγματικότητα, όλα τα προϊόντα με τσιπ πυριτίου M1 της Apple αντιμετωπίζουν αυτήν τη στιγμή κάποια μορφή καθυστέρησης.

Για παράδειγμα, ανάλογα με τη διαμόρφωση, τα MacBook Air 13 ιντσών M1, MacBook Pro, Mac mini και το iPad Pro 11 ιντσών και 12,9 ιντσών αναφέρονται από τρεις ημέρες ή έως μία εβδομάδα πίσω στις αποστολές. Υπό κανονικές συνθήκες, ανάλογα με την τοποθεσία, τα προϊόντα ενδέχεται να είναι διαθέσιμα για παράδοση αυθημερόν.

Το τσιπ πυριτίου M1 της Apple ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και από την ανακοίνωσή του, η Apple το επέκτεινε σε περισσότερα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του iPad Pro.

Δείτε επίσης: Apple: Η Epic θα επιστρέψει στο App Store μόνο αν τηρεί τους κανόνες

Τους τελευταίους μήνες, αρκετές αναφορές έδειξαν ότι οι προμηθευτές της Apple δυσκολεύονται να συμβαδίσουν με τη ζήτηση. Συγκεκριμένα, οι προμηθευτές της εταιρείας για οθόνες mini-LED που θα χρησιμοποιηθούν σε επερχόμενα MacBook Pros φέρεται να έχουν αγωνιστεί να φτάσουν σε ικανοποιητικά επίπεδα παραγωγής, πιέζοντας πιθανώς την Apple να επενδύσει στην προμήθεια πρόσθετων προμηθευτών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS