ΑρχικήinetConsumer Reports: Το iPhone 12 Pro Max είναι στη λίστα "Best smartphones...

Consumer Reports: Το iPhone 12 Pro Max είναι στη λίστα “Best smartphones 2021”

Σύμφωνα με τον αμερικανικό οργανισμό Consumer Reports, το iPhone 12 Pro Max της Apple βρίσκεται στη λίστα με τα καλύτερα smartphones για το 2021 (Best smartphones 2021) και λέγεται ότι είναι το κορυφαίο μοντέλο iPhone της χρονιάς.

Δείτε επίσης: iOS 14.5: Θα υποστηρίζει 5G σε Dual-SIM mode σε μοντέλα iPhone 12

iPhone 12 Pro Max

Ο γρηγορότερος επεξεργαστής A14, η οθόνη OLED, το σύστημα κάμερας και η συνδεσιμότητα 5G είναι μερικά από τα στοιχεία που ξεχώρισαν το τηλέφωνο και το κατέταξαν πολύ υψηλά στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Consumer Reports, το iPhone 12 Pro Max είναι καλύτερο σε σχέση με άλλες επιλογές smartphones λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής της μπαταρίας, της μεγαλύτερης οθόνης και της κάμερας 2,5x zoom.

Δείτε επίσης: Anker: Κυκλοφόρησε νέο power bank συμβατό με το iPhone 12

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά θεωρούνται πολύ σημαντικά για πολλούς καταναλωτές και έτσι παρόλο που το iPhone 12 Pro Max κοστίζει 100 $ περισσότερα από το μικρότερο iPhone 12 Pro, αξίζει τα χρήματα του.

Από την άλλη πλευρά, η Max version είναι πολύ πιο βαριά και κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν είναι εύκολο να χρησιμοποιείς το smartphone με το ένα χέρι. Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία καταναλωτών και είστε επιφυλακτικοί με τα μεγαλύτερα τηλέφωνα, μπορεί να βρείτε το iPhone 12 Pro πιο βολικό.

Consumer Reports Best smartphones 2021

Στη λίστα με τα κορυφαία smartphones για το 2021 βρίσκονται, επίσης, το Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G (έχει πάρει τον τίτλο “Best Android Phone”) και το OnePlus Nord N10 5G, που έχει αξιολογηθεί ως “Best Budget Phone” και “Best Phone for All-Day Battery Life”.

Δείτε επίσης: Samsung: Έχετε 100 ημέρες για να δοκιμάσετε ένα πτυσσόμενο Galaxy

Ο αμερικανικός οργανισμός Consumer Reports μελετά την κατάταξη των καλύτερων smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά, βάσει ορισμένων κριτηρίων. Σύμφωνα με αυτή την κατάταξη, υπάρχουν ακόμα πολλά iPhone στη λίστα με τα καλύτερα smartphones: iPhone 11, 11 Pro Max, 12, 12 mini και 12 Pro.

Η Apple εργάζεται ήδη πάνω στα νέα iPhone 13. Τα κορυφαία iPhone θα διαθέτουν ταχύτερα τσιπ, καλύτερες τεχνολογίες κάμερας, οθόνες με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Πηγή: MacRumors

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS