ΑρχικήUpdatesOne UI 3.1: Το Samsung DeX αποκτά ασύρματη υποστήριξη!

One UI 3.1: Το Samsung DeX αποκτά ασύρματη υποστήριξη!

Πριν από λίγες εβδομάδες, ανακαλύφθηκε ότι η σειρά Galaxy S1 εξοπλίστηκε με ασύρματη υποστήριξη για DeX σε PC. Όπως αποδεικνύεται, μπορείτε να μεταδώσετε το DeX ασύρματα σε έναν συμβατό υπολογιστή με την πιο πρόσφατη ενημέρωση One UI 3.1, που σημαίνει ότι περισσότερες συσκευές Galaxy υποστηρίζουν τη λειτουργία.

DeX

Ο χρήστης του Reddit Ahmed_Momen22 δημοσίευσε ένα screenshot στο Reddit αποκαλύπτοντας την υποστήριξη για τη λειτουργία στο One UI 3.1 στο Galaxy S20 Ultra.

“Αποκτήστε μια ισχυρή εμπειρία desktop από το τηλέφωνό σας”, αναφέρει η εικόνα. “Μεταδώστε ασύρματα το DeX σε συμβατή τηλεόραση ή υπολογιστή ή συνδέστε το τηλέφωνό σας με καλώδιο σε οθόνη, τηλεόραση ή υπολογιστή.”

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι, το DeΧ είναι ένα desktop-mode software της Samsung που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τη συσκευή Galaxy S ή Tab σε φορητό PC, ώστε να μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί σε μια μεγαλύτερη οθόνη. Μπορεί να τρέξει στη συσκευή (σε συσκευές σειράς Tab), σε εξωτερική οθόνη/TV (είτε ασύρματα χρησιμοποιώντας Miracast είτε ενσύρματο με προσαρμογέα USB-C σε HDMI) ή ως εφαρμογή σε παράθυρο σε υπολογιστή με Windows/macOS.

Η εκτέλεση της εμπειρίας στα Windows 10 / macOS απαιτεί τη λήψη του DeX της Samsung για PC software. Προηγουμένως, μπορούσατε να εκτελέσετε μόνο το DeX για PC με ενσύρματη σύνδεση μεταξύ της συσκευής Galaxy και του υπολογιστή σας. Ωστόσο, η τελευταία ενημέρωση στο One UI 3.1 υποστηρίζει προφανώς την εκτέλεση του DeX για ασύρματο υπολογιστή, εφ ‘όσον οι συσκευές σας βρίσκονται στο ίδιο ασύρματο δίκτυο.

Όπως εξηγήσαμε προηγουμένως, η διαδικασία ασύρματης εκκίνησης του DeX σε έναν υπολογιστή είναι απλή. Απλώς εμφανίστε το μενού των ειδοποιήσεων και πατήστε το κατάλληλο εικονίδιο για να ξεκινήσετε την αναζήτηση για έναν υπολογιστή που βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο και έχει εγκατασταθεί το λογισμικό DeX για υπολογιστή. Μετά από αυτό, απλώς συνδεθείτε.

Το DeX ήταν πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να επεκτείνετε τις δυνατότητες της Galaxy συσκευής σας. Η χρήση της ασύρματης εμπειρίας το καθιστά ακόμη πιο ομαλό. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει τη δυνατότητα, τώρα ίσως επιτέλους να είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS