ΑρχικήHow ToΤρόπος αναζήτησης ανοιχτών καρτελών στον Google Chrome

Τρόπος αναζήτησης ανοιχτών καρτελών στον Google Chrome

Οι καρτέλες των προγραμμάτων περιήγησης μπορεί να είναι και ευλογία και κατάρα. Είναι πολύ βολικό το να ανοίγετε πολλές σελίδες ταυτόχρονα, αλλά αν χρησιμοποιείτε πολλά tabs, μπορεί να γίνει δύσκολο το να τα διαχειριστείτε. Εκεί έρχεται το Chrome Tab Search της Google.

Chrome

Το Tab Search που παρουσιάζεται στο Google Chrome 87 είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα κουμπί για να δείτε μια λίστα με όλες τις ανοιχτές καρτέλες σας, σε όλα τα παράθυρα του Chrome και να τις αναζητήσετε εύκολα. Μπορείτε να αναζητήσετε τον τίτλο της ιστοσελίδας ή τη διεύθυνση URL του ιστότοπου.

Όπως αναφέρθηκε, αυτή η λειτουργία απαιτεί να έχετε εγκαταστήσει τον Chrome 87 ή κάποια μεταγενέστερη έκδοση. Είναι διαθέσιμο στον Google Chrome για desktop (Windows και Mac) και σε Chromebook με την πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome OS.

Το Tab Search δεν απαιτεί καμία ρύθμιση. Εμφανίζεται ως ένα απλό αναπτυσσόμενο βέλος στην επάνω γραμμή καρτελών. Για να ξεκινήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί βέλους ή χρησιμοποιήστε τη συντόμευση του πληκτρολογίου Ctrl+Shift+A (Cmd+Shift+A για Mac).

Chrome

Τώρα θα δείτε μια κατακόρυφη λίστα όλων των καρτελών που έχετε ανοίξει στο Chrome. Η λίστα περιλαμβάνει όλα τα ανοιχτά παράθυρα του προγράμματος περιήγησης Chrome, όχι μόνο το τρέχον παράθυρο.

Chrome

Στην κορυφή του αναδυόμενου παραθύρου υπάρχει ένα πλαίσιο αναζήτησης. Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε στο πλαίσιο για να αναζητήσετε σε όλες τις ανοιχτές καρτέλες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα arrow στο πληκτρολόγιο σας για να επιλέξετε μια καρτέλα από τα αποτελέσματα και να πατήσετε Enter για να μεταβείτε στην καρτέλα. Αν προτιμάτε, μπορείτε να κάνετε κλικ στο αποτέλεσμα με το ποντίκι και τον κέρσορα.

Είστε έτοιμοι! Αυτό είναι ένα πολύ απλό χαρακτηριστικό, αλλά αν χρησιμοποιείται πάρα πολλά tabs, θα σας βοηθήσει πάρα πολύ να μην χάνεστε.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS